ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1009 φορές

Τρείς παίκτες σε άδεια στη «Βασίλισσα»!

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε την Τετάρτη (06/04) η προετοιμασία της «Βασίλισσας του βορρά» ενόψει του τελευταίου εντός έδρας αγώνα της για το φετινό πρωτάθλημα, με αντίπαλο την Skoda Ξάνθη.

Από αυτήν απουσίαζαν δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι βρίσκονται σε άδεια και συγκεκριμένα οι Βαγγέλης Νάστος και Ραούλ Μπράβο. Οι παίκτες αυτοί, μαζί με αρκετούς ακόμη από το υπάρχον ρόστερ, θα αποτελέσουν παρελθόν στο τέλος της σεζόν από τους «κυανέρυθρους».

Άδεια πήρε μετά το τέλος της προπόνησης και ο Τζαμέλ Αμπντούν, ο οποίος έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, αλλά όλα δείχνουν ότι πολύ σύντομα θα βρεθεί σε διαβουλεύσεις με την διοίκηση για να λύσει την συνεργασία του με την ομάδα, αφού παρά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε όταν αποκτήθηκε από τη ΒΕΡΟΙΑ, δεν κατάφερε να την βοηθήσει καθόλου την φετινή χρονιά.

Κατά τα λοιπά ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είδε και πάλι τους Μπατιόν, Κόλα, Γεωργιάδη, Εντζεγκέλε και Γιουσούφ να γυμνάζονται ατομικά, ενώ από το Κυριακάτικο ματς με την Ξάνθη θα απουσιάσει και ο τιμωρημένος Γιαννούλης.