ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 882 φορές

Μεληκιώτης: «Αξίζαμε κάτι περισσότερο»

Ο νεαρός Δημήτρης Μεληκιώτης, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΒΕΡΟΙΑΣ, το οποίο συνδυάστηκε με γκολ και τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να βελτιωθεί στα εντός έδρας ματς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα, αλλά δυστυχώς δεν βοήθησε την ομάδα μου να φτάσει στη νίκη. Παίξαμε πολύ καλά και σίγουρα αξίζαμε κάτι περισσότερο από το ματς. Ο Παναθηναϊκός δεν μας απείλησε ιδιαίτερα, εκτός από το τελευταίο μισάωρο. Ήμασταν καλοί τακτικά και θα μπορούσαμε να πάρουμε ακόμα και τη νίκη. Δεν είχαμε άγχος. Πήραμε συμμετοχή και κάποια νεαρά παιδιά. Δυστυχώς όμως μας αφήνει μια πικρία αυτή η ήττα με τον τρόπο που ήρθε».

Για τη φετινή χρονιά: «Είχαμε βάλει υψηλούς στόχους αλλά τα πράγματα δεν πήγανε καλά. Ο προπονητής δοκιμάζει πλέον και κάποιους άλλους παίκτες ενόψει της νέας σεζόν. Σίγουρα φέτος δεν πήγαμε καλά και στην έδρα μας και θα πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί και συγκεντρωμένοι για να δίνουμε χαρά στον κόσμο μας».