ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 523 φορές

Μαραγκός: «Μας μένει πικρή γεύση...»

Ο Στέλιος Μαραγκός μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports υποστήριξε πως η παρουσία του Δημήτρη Ελευθερόπουλου έχει βελτιώσει την εικόνα της ΒΕΡΟΙΑΣ κυρίως στο επιθετικό κομμάτι, ενώ παράλληλα δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Για το ματς ανέφερε: «Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα πάνω στις αδυναμίες του Παναθηναϊκού. Ξεχωρίσαμε κάποια πράγματα στα οποία πιστεύω πως ενεργήσαμε εξαιρετικά. Βάλαμε δύο γκολ και θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα. Σίγουρα έγιναν κάποια λάθη αμυντικά και στο τέλος χάσαμε το ματς. Μας μένει μια πικρή γεύση. Θα θέλαμε και τους βαθμούς κάποια στιγμή μέσα στην χρονιά. Ωστόσο υπάρχουν θετικά δείγματα και αυτό μας κάνει αισιόδοξους».

Για το αν άλλαξε κάτι με την έλευση του νέου προπονητή: «Με τον κ. Ελευθερόπουλο άλλαξαν αρκετά πράγματα, κυρίως στην λειτουργία της ομάδας στο επιθετικό κομμάτι. Η ομάδα προπονείται πάρα πολύ καλά εβδομαδιαία, χωρίς να θέλω να αφήσω αιχμές για τον προηγούμενο προπονητή. Νομίζω πως με εξαίρεση το ματς με τον Πλατανιά δείξαμε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο».

Για την χαμηλή βαθμολογική θέση: «Η ομάδα είχε διαφορετικούς στόχους στην αρχή της σεζόν. Φτάσαμε τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος να είμαστε σωμένοι μεν, αλλά σίγουρα δεν θέλαμε να έχουμε αυτή την χαμηλή θέση στην βαθμολογία».

Για την θέση που του αρέσει να αγωνίζεται: «Σίγουρα προτιμώ να παίζω πίσω, ωστόσο ένας παίκτης πρέπει να αγωνίζεται πάντα το ίδιο καλά σε όποια θέση τον βάλει ο προπονητής του».