ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 731 φορές

Ελευθερόπουλος: «Κάναμε εξαιρετική προσπάθεια»

Μόνο καλά λόγια είχε να πει για τους παίκτες του ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο νεαρός τεχνικός της "Βασίλισσας":

«Η μόνη στεναχώρια μου είναι για την προσπάθεια των παιδιών. Επανήλθαμε στα δικά μας στάνταρ μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά. Κάναμε εξαιρετική προσπάθεια, στεναχωριέμαι που για ακόμη μία φορά δεν πήραμε βαθμούς που θα μπορούσαμε.

Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστια ομάδα, με μεγάλη ποιότητα. Ελπίζω αυτά που δεν έχουμε πάρει φέτος, να τα πάρουμε του χρόνου. Κάνουμε προγραμματισμό για την νέα σεζόν, έχουμε βάλει παιδιά από την Κ-20, δουλεύουμε πολύ και θα αλλάξουμε φιλοσοφία.

Όταν σε πιέζει μια μεγάλη ομάδα, σε πάει από την μία μεριά στην άλλη και είναι δύσκολο. Δεν είχαμε επιλογές από τον πάγκο, έναν στόπερ ή έναν αμυντικό χαφ.

Για θέμα κανόνων στα αποδυτήρια έμειναν στη ΒΕΡΟΙΑ δύο παιδιά (σ.σ. Όστοϊτς και Καϊκούτ). Είναι πιο σημαντικό για εμένα η νοοτροπία και η πειθαρχία από το αποτέλεσμα. Κατεβήκαμε με 17 άτομα.

Ο Παναθηναϊκός περίμενε στο ημικύκλιο, κρατάει ψηλά δύο παίκτες και σε σκοτώνει στην αντεπίθεση. Στο πρώτο μέρος είχαμε την φάση με τον Ανάκογλου. Το πρώτο ημίχρονο πήγε εξαιρετικά βάσει του πλάνου που είχαμε».