ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1050 φορές

Αδικία για τη ΒΕΡΟΙΑ και ήττα στα... χασομέρια στη Λεωφόρο!!

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η ΒΕΡΟΙΑ στη Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν κατάφερε να πάρει ούτε τον έναν βαθμό γνωρίζοντας την ήττα με 3-2 στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης από τους γηπεδούχους και αν ήταν πιο τυχερή θα μπορούσε να πάρει όχι μόνο την ισοπαλία αλλά ακόμη και τους τρεις βαθμούς της νίκης!!

Ωστόσο, ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο 2-2, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι έκαναν το 3-2 με τον Λέτο και πήραν μια ανέλπιστη νίκη!

Αγωνιστικά, στο πρώτο μέρος οι Βεροιώτες ήταν σαφώς καλύτεροι και χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι έκλεισαν το 45λεπτο έχοντας 6 τελικές προσπάθειες έναντι μίας των «πράσινων»!

Ωστόσο, πλήρωσαν το μοναδικό λάθος που έκαναν και έδωσαν το δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να προηγηθεί στο σκορ από το πουθενά!

Μόλις στο 5’ ο επανεμφανιζόμενος Μπαλάφας έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα άουτ, ενώ στο 10’ νέα κεφαλιά του αρχηγού της «Βασίλισσας» έπειτα από κόρνερ του Μαγιέφσκι, είχε την ίδια κατάληξη.

Στο 15’ οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ, στην μοναδική τους επίσκεψη στα Βεροιώτικα καρέ. Ο Μέστο έβγαλε μακρινή μπαλιά για τον Ζέκα, αυτός μπήκε από δεξιά στην περιοχή και θέλησε να γυρίσει αριστερά του στον Μαμούτε, με τον Πούγγουρα να βάζει την προβολή και στην προσπάθεια του να διώξει να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του εξερχόμενου Καντιμοίρη! Ωστόσο στην φάση υπήρξε οφθαλμοφανές επιθετικό φάουλ το οποίο δεν υπέδειξε ο διαιτητής, μιας και ο Μαμούτε έβγαλε εκτός πορείας τον Μαλόν που ήταν έτοιμος να διώξει τη μπάλα, πριν αυτή περάσει τη γραμμή του τέρματος!

Παρά το γκολ που δέχθηκαν, οι «κυανέρυθροι» συνέχισαν να έχουν το πάνω χέρι στο ματς και στο 18’ είχαν μία ακόμη καλή στιγμή, με τον Μαγιέφσκι να σουτάρει από αριστερά αλλά τη μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Βλαχοδήμου!

Δύο λεπτά αργότερα ο Πολωνός μεσοεπιθετικός της «Βασίλισσας» έπιασε κοντινή κεφαλιά έπειτα από κόρνερ αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων!

Τελικά στο 25’ η υπεροχή της ΒΕΡΟΙΑΣ καρποφόρησε, με τον Θωμά Ναζλίδη να εκμεταλλεύεται το λάθος του Τελάντερ, ο οποίος προσπάθησε να γυρίσει τη μπάλα στον τερματοφύλακά του και με όμορφη «λόμπα» να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Παναθηναϊκού γράφοντας το 1-1!

Στο 34’ οι «κυανέρυθροι» έφτασαν πολύ κοντά στο 1-2 αλλά το πλασέ που έκανε ο Ανάγκολου, έπειτα από εξαιρετική κάθετη πάσα του Μαγέφσκι, έφυγε μόλις άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Πολωνός γύρισε ωραία τη μπάλα αλλά ο Βλαχοδήμος μπλόκαρε προ του Μεληκιώτη.

Στο 44’ οι γηπεδούχοι είχαν την μοναδική τελική τους προσπάθεια στο πρώτο μέρος με τον Μαμούτε να σουτάρει από το ύψος του πέναλτι και τη μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ!

Στο ξεκίνημα της επανάληψης οι «πράσινοι» προσπάθησαν να πιέσουν για το 2-1 και στο 48’ το σουτ του Λέτο κατέληξε άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Καντιμοίρης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Εβαντζελίστα, ενώ παράλληλα του έγινε σκληρό φάουλ από τον Λέτο το οποίο δεν συγκίνησε ιδιαίτερα τον διαιτητή!

Στο 58’ η ΒΕΡΟΙΑ «χτύπησε» και πάλι! Μετά από λάθος συνεννόηση Τελάντερ - Βλαχοδήμου, ο Μεληκιώτης το εκμεταλλεύτηκε, «τσίμπησε» τη μπάλα και σε κενή εστία έγραψε το 1-2 κάνοντας την ανατροπή για τη «Βασίλισσα»!

Ωστόσο η χαρά των «κυανέρυθρων» δεν κράτησε για πολύ, αφού στο 65’ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν το παιχνίδι! Μετά από φοβερή ψηλοκρεμαστή πάσα του Ζέκα, ο Πέτριτς πάσαρε αμέσως δίπλα του στον Λέτο και ο Αργεντινός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-2!

Η μπάλα συνέχισε να παίζεται πάνω - κάτω και στο 68’ ο Μαλόν σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή για να φύγει η μπάλα λίγο δίπλα από το δεξί «Γ» του Βλαχοδήμου!

Στο 79’ ήταν η σειρά του Παναθηναϊκού να χάσει μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Κλωναρίδης βρήκε όμορφα τον Πέτριτς, αυτός έκανε το πλασέ, αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Στο 87’ ο Ναζλίδης βρήκε ωραία τον Μάνο αλλά το σουτ του νεαρού επιθετικού από πλάγια θέση κατέληξε άουτ!

Κι ενώ όλοι περίμεναν το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Σελίμου, ο Παναθηναϊκός στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων «έκλεψε» τη νίκη, με τον Νάνο να εκτελεί το πλάγιο, τον Τελάντερ να πιάνει την κεφαλιά και τον Λέτο να προλαβαίνει τον Καντιμοίρη και με γυριστό σουτ στο πρώτο δοκάρι να πετυχαίνει το 3-2!

Μετά το γκολ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Δημήτρης Γιαννούλης, με τη ΒΕΡΟΙΑ να τελειώνει το ματς με 10 παίκτες!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αντρέα Στραματσόνι): Βλαχοδήμος, Λέτο, Ζέκα, Λουντ (71’ Αμπέντ), Νάνο, Σάντσεθ, Τελάντερ, Μέστο, Μπουμάλ (61’ Πέτριτς), Μαμούτε (46’ Κλωναρίδης), Εβαντζελίστα.

ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Καντιμοίρης, Μαλόν, Πούγγουρας, Μαραγκός, Γιαννούλης, Μπαλάφας (72’ Νέτο), Άρτσε (88’ Καρακώστας), Ανάκογλου, Μαγιέφσκι, Μεληκιώτης (63’ Μάνος), Ναζλίδης.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 04/04…