ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 662 φορές

Με απουσίες υποδέχεται τη ΒΕΡΟΙΑ ο Παναθηναϊκός

Η προπόνηση του Σαββάτου (02/04) ήταν η τελευταία των παικτών του Παναθηναϊκού πριν από την αναμέτρηση με τη ΒΕΡΟΙΑ. Οι «πράσινοι» θα υποδεχθούν τη "Βασίλισσα του βορρά" στη Λεωφόρο την Κυριακή (03/04) στις 19:00 και έχουν αρκετές απουσίες.

Εκτός των τιμωρημένων Μπεργκ και Βιγιαφάνιες, ο Στραματσόνι δεν υπολογίζει τους Κουτρουμπή και Μολέδο, με τον πρώτο να ταλαιπωρείται από ίωση και τον δεύτερο να συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα μετά τον τραυματισμό που είχε στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή.AdTech Ad

Πέρα, όμως, από τις υποχρεωτικές απουσίες ο Ιταλός τεχνικός έχει επιλέξει να αφήσει εκτός αποστολής κι άλλους παίκτες του. Όπως ο Λουκ Στιλ, ο Μάικλ Εσιέν, ο Ντάνιελ Πράνιτς, ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος αλλά και ο Διαμαντής Χουχούμης. Μετά την προπόνηση που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο Κορωπί, ο Ιταλός έκανε γνωστή την αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τη ΒΕΡΟΙΑ.

Η αποστολή: Κότσαρης, Γιαννακόπουλος, Βλαχοδήμος Ο., Νάνο, Ζέκα, Λαγός, Κλωναρίδης, Πέτριτς, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης, Λουντ, Καλτσάς, Τελάντερ, Σάντσεθ, Μέστο, Μπουμάλ, Μαμούτε, Εβαντζελίστα, Αμπέντ και Λέτο.