ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 747 φορές

Με αποστολή ανάγκης η ΒΕΡΟΙΑ στη Λεωφόρο!

Με πολλά αγωνιστικά προβλήματα θα αντιμετωπίσει η ΒΕΡΟΙΑ την Κυριακή (02/04, 19:00) στο γήπεδο "Απόστολος Νικολαϊδης" τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει 17 όλους κι όλους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές, αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Σιόντη, στον κλινήρη Γιουσούφ και στους ανέτοιμους Εντζεγκέλε, Μπατιόν, Αμπντούν, Γεωργιάδη, Κόλα.

Επίσης, δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Όστοϊτς και Καϊκούτ, οι οποίοι υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα πριν από λίγες μέρες στην προπόνηση και με αυτό τον τρόπο θέλησε να τους τιμωρήσει, όπως και τον Ραούλ Μπράβο για αγωνιστικούς λόγους.

Στα ευχάριστα για το νεαρό τεχνικό το γεγονός ότι ο αρχηγός Αλέξης Βεργώνης αποθεραπεύτηκε και θα ακολουθήσει για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό την αποστολή, αν και δεν είναι ακόμα έτοιμος να αγωνιστεί, ενώ την 17αδα συμπληρώνουν οι νεαροί Μάνος, Μεληκιώτης και Ξόμπλιος.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Δ. Ελευθερόπουλος είναι οι εξής: Λόπεζ, Καντιμοίρης, Νέτο, Μαλόν, Γιαννούλης, Πούγγουρας, Μαραγκός, Μπαλάφας, Καρακώστας, Βεργώνης, Άρτσε, Μαγιέφσκι, Ανάκογλου, Μεληκιώτης, Ξόμπλιος, Μάνος και Ναζλίδης.