ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1315 φορές

Έρχονται... πετροδόλαρα για τη "Βασίλισσα"!!

Μπορεί ο Θόδωρος Καρυπίδης να βρίσκεται αυτή τη στιγμή τόσο στο τιμόνι της ΒΕΡΟΙΑΣ όσο και του Άρη, όμως όλα δείχνουν πως πολύ σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στα διοικητικά ζητήματα της «Βασίλισσας του βορρά»!

Όπως είναι γνωστό, το τελευταίο διάστημα ο μεγαλομέτοχος της Βεροιώτικης ΠΑΕ είναι σε αναζήτηση υποψήφιου επενδυτή για την ιστορική ομάδα της Ημαθίας, αφού λόγω της ανόδου του Άρη στην Football League δεν θα έχει το δικαίωμα να παραμείνει και στους «κυανέρυθρους» τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Θ. Καρυπίδης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Βλάση Τσάκα, γνωστό από το «ηχηρό» πέρασμά του πριν λίγα χρόνια από τα διοικητικά του Παναθηναϊκού και της Καβάλας, ώστε να του παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της «Βασίλισσας»!

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές λένε πως δεν θα είναι ο ίδιος ο Τσάκας ο νέος μεγαλομέτοχος της ΒΕΡΟΙΑΣ, αλλά ότι εκπροσωπεί έναν Άραβα πρίγκιπα που θέλει να επενδύσει στο ποδόσφαιρο και ο οποίος φέρεται να είναι διατεθειμένος να βάλει στην ομάδα αρκετά εκατομμύρια, τόσο για την αγορά της ΠΑΕ όσο και για την ανακατασκευή του γηπέδου!

Ακόμη, αν όλα πάνε καλά και ο πρίγκιπας πάρει στα χέρια του τη «Βασίλισσα», σκοπεύει να προχωρήσει στην απόκτηση ποδοσφαιριστών μεγάλης κλάσης με σκοπό να γίνει η ΒΕΡΟΙΑ μια από τις ισχυρές ομάδες της νέας Σούπερ Λιγκ!!

Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες και είναι πολύ πιθανό εντός των προσεχών ημερών να υπάρξουν νεότερα…