ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1015 φορές

Τσαλουχίδης: «Δεν θα κρατήσουμε κανέναν παίκτη με το ζόρι»

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής της ΒΕΡΟΙΑΣ και του Ολυμπιακού, Γιώτης Τσαλουχίδης, και μίλησε για την Εθνική ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στη ΒΕΡΟΙΑ και τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της «Βασίλισσας»:

Για τις επιτυχίες που είχε η Εθνική: «Σίγουρα η Εθνική μας έχει συνηθίσει σε επιτυχίες. Αυτό είναι θετικό και αρνητικό, γιατί μια χρονιά μπορεί κάτι να μην πάει καλά. Αλλά στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και οι επιτυχίες και οι αποτυχίες».

Για τον Σκίμπε: «Θα σταθώ στα πρόσωπα που κάλεσε. Αγωνίζονται πολλοί στο εξωτερικό και έχουν βλέψεις όλοι οι διεθνείς. Είναι διψασμένοι για διακρίσεις. Αν το αποτέλεσμα συνδυάζεται με καλή εμφάνιση είναι σημαντικό. Ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο. Στην Εθνική καλούνται παίκτες από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Αλλά και ο Ηρακλής τώρα έχει διεθνή. Παίζουν σε μεγάλες ομάδες και είναι καλοί παίκτες. Σε συνδυασμό με όσους ασχολούνται στο εξωτερικό, δημιουργούν ένα πολύ καλό σύνολο. Αλλά μεγάλο ρόλο παίζει και ο προπονητής».

Για την πίεση: «Δεν υπάρχει πίεση μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μεγάλο ρόλο παίζει ο Τύπος και το πως αντιμετωπίζει τα πράγματα. Θυμηθείτε μετά το παιχνίδι με την Κολομβία, παίξαμε με την Ιαπωνία και δεν έπρεπε να χάσουμε. Και δεν χάσαμε».

Για τον αποκλεισμό από το Euro: «Στεναχωρηθήκαμε όλοι για την αποτυχία, αλλά φανταστείτε το πως ένιωσαν τα παιδιά που παίξανε. Έτσι είναι η μοίρα. Θα πρέπει να έχουν καλό στομάχι και να μην καταλαβαίνουν τίποτα. Πρέπει να ανταπεξέρχονται σε όλες τις συνθήκες».

Για τα όσα έχουν ακουστεί για τον Ιβάν Σαββίδη και τους πόντιους:«Νομίζω είναι άστοχο το να μιλάνε για τους πόντιους. Υπάρχουν πόντιοι που διαπρέπουν και έχουν φτάσει ψηλά. Πρέπει να είμαστε περήφανοι που είμαστε πόντιοι και εγώ το λέω αυτό!».

Για τον Καρυπίδη: «Η φετινή χρονιά τελείωσε μαθηματικά. Εκπροσωπώ τη ΒΕΡΟΙΑ από τη θέση του Γενικού Αρχηγού. Το τι θα κάνει ο πρόεδρος είναι δικό του θέμα. Με αυτόν συνεργάζομαι και ό,τι και να πει θα ήταν ευπρόσδεκτο. Η εμπειρία της ζωής πρέπει να μας μάθει να είμαστε μετρημένοι σε αυτά που λέμε, για να έχουν όλοι μια θετική ανάμνηση σταματάς το ποδόσφαιρο».

Για το αν αδικείται η ΒΕΡΟΙΑ με τη φετινή πορεία: «Δόθηκαν πολλά χρήματα και σίγουρα αδικούμαστε. Αλλά στο ποδόσφαιρο δεν έχεις συμβόλαιο με την επιτυχία. Η φετινή χρονιά θα πρέπει να μας γίνει μάθημα. Να μάθουμε μέσα από τα λάθη για να γίνουμε καλύτεροι. Τα λάθη σε κάνουν καλύτερο».

Για το γεγονός ότι πολλοί παίκτες θα πάνε στον Άρη του χρόνου: «Ο Νέτο έχει περάσει από τον Άρη με μεγάλη επιτυχία. Ο Ραούλ Μπράβο είναι τεράστια προσωπικότητα. Είναι θέμα του καθενός το τι θέλει να κάνει. Δεν θα κρατήσουμε κανέναν με το ζόρι. Ουδείς αναντικατάστατος. Σεβόμαστε την άποψη κάθε παίκτη. Από τη ΒΕΡΟΙΑ έχουν περάσει τεράστιοι παίκτες. Είχαμε παίκτες που πήγαν σε μεγάλες ομάδες και διέπρεψαν».

Για το αν θα είναι πλήγα για τη ΒΕΡΟΙΑ αν φύγει ο Καρυπίδης: «Είναι ένας άνθρωπος που πρόσφερε πάρα πολλά στην ομάδα. Θα είναι καλό να υπάρχει τέτοιος άνθρωπος στην ομάδα».