ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 674 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Δέκα μέρες εκτός ο Σιόντης

Διήμερο ρεπό έδωσε την Δευτέρα και την Τρίτη ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στους ποδοσφαιριστές του, μιας και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο δεν διεξάγονται αγώνες της Σούπερ Λιγκ λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας.

Έτσι, οι «κυανέρυθροι» θα επιστρέψουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους το απόγευμα της Τετάρτης (23/03) με προπόνηση που θα γίνει στις 4μμ στο αθλητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου.

Ο νεαρός τεχνικός της «Βασίλισσας» δεν θα έχει στην διάθεσή του έναν ακόμη παίκτη μιας και ο Στέφανος Σιόντης, που αποχώρησε τραυματίας από το ματς με τον Πλατανιά, ταλαιπωρείται από διάστρεμμα στον αστράγαλο που θα τον αφήσει εκτός για περίπου 10 ημέρες. Πάντως, ο 28χρονος μεσοαμυντικός θα έχανε ούτως ή άλλως το εκτός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί, αφού είχε δηλωθεί να εκτίσει σ’ αυτό την ποινή του λόγω καρτών.

Όσον αφορά τον Ιβάν Μαλόν, που και αυτός έγινε αλλαγή λόγω τραυματισμού στο ματς με τους Κρητικούς, υποβλήθηκε σε εξετάσεις που δεν έδειξαν κάτι το ιδιαίτερο και έτσι ο Ισπανός αμυντικός θα τεθεί άμεσα στην διάθεση του προπονητή του.

Στο ιατρικό δελτίο βρίσκονται επίσης και τα ονόματα των Βεργώνη, Μπατιόν, Νάστου, Εντζεγκέλε, Κόλα, Πούγγουρα και τις επόμενες μέρες θα φανεί αν κάποιος από αυτούς θα είναι έτοιμος για το ματς της Λεωφόρου.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι δεν αποκλείεται να κλειστεί κάποιο φιλικό παιχνίδι μέσα στο Σαββατοκύριακο με σκοπό να μείνουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς οι ποδοσφαιριστές της «Βασίλισσας».