ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 749 φορές

Ανύπαρκτη επιθετικά η ΒΕΡΟΙΑ έχασε 0-1 από τον Πλατανιά!

Μακριά από τη νίκη έμεινε για μία ακόμη αγωνιστική η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία ηττήθηκε στο γήπεδό της από τον Πλατανιά με 1-0, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Οι λιγοστοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στις κερκίδες του Δημοτικού σταδίου, είδαν τη «Βασίλισσα» να είναι κακή στο πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη να βελτιώνεται αλλά να αδυνατεί και πάλι να δημιουργήσει κάποια επικίνδυνη φάση μπροστά στην αντίπαλη εστία.

Ο Πλατανιάς μπήκε πιο δυνατά στο ματς και λίγο μετά τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού, ο Μεδρινός από πλεονεκτική θέση και χωρίς αντίπαλο έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ.

Η απάντηση των «κυανέρυθρων» ήρθε λίγο αργότερα με δύο καλά σουτ των Μαγιέφσκι (6’) και Άρτσε (8’) που δεν βρήκαν στόχο.

Στο 14’ οι επικίνδυνοι Χανιώτες άνοιξαν το σκορ! Ο Στανισάβλιεβιτς έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Λόπεζ δεν μπορεί να απομακρύνει και ο Μενδρινός από κοντά έγραψε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους!

Μέχρι την λήξη του ημιχρόνου ο Πλατανιάς είχε μία ακόμη καλή στιγμή για να σκοράρει, αλλά το σουτ του Αποστολόπουλου στο 33’ αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Λόπεζ, ενώ η ΒΕΡΟΙΑ απείλησε με μια κεφαλιά του Σιόντη στο 43' που έδιωξε σε κόρνερ ο Σωτηρίου και ένα σουτ του Μαγιέφσκι στο 44' που έφυγε λίγο άουτ.

Στην επανάληψη η «Βασίλισσα» μπήκε πιο δυνατά, με τον Ελευθερόπουλο να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του περνώντας στο ματς τον Αμπντούν αντί του Σιόντη.

Ωστόσο, η πρώτη ευκαιρία ανήκε στους φιλοξενούμενους, με τον Λόπεζ να σταματά την κοντινή προβολή του Ανγκούλο, ενώ στο 62’ ο ίδιος παίκτης έκανε επικίνδυνη σέντρα - σουτ που πέρασε ανεκμετάλλευτη.

Στο τελευταίο 20λεπτο οι Βεροιώτες τα έπαιξαν όλα για όλα θέλοντας να πετύχουν τουλάχιστον την ισοφάριση. Έκλεισαν στο μισό γήπεδο τους φιλοξενούμενους αλλά δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη φάση, με αποτέλεσμα το 0-1 να μείνει μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Δημητρόπουλου.

ΒΕΡΟΙΑ (Ελευθερόπουλος): Λόπεζ, Μαλόν (68’ λ.τ. Νέτο), Μαραγκός, Όστοϊτς, Γιαννούλης, Σιόντης (46’ Αμπντούν), Άρτσε, Ανάκογλου, Μαγιέφσκι (68’ Ναζλίδης), Γιουσούφ, Καϊκούτ.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Παράσχος): Σωτηρίου, Αποστολόπουλος, Βάντερσον, Σελίν, Μπανανά, Γκνιάτιτς, Μενδρινός (90' Μιλούνοβιτς), Μουνάφο (90'+ Γουνδουλάκης), Ράμος (60’ Βαλεριάνος), Ανγκούλο, Στανισάβλιεβιτς.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 21/03…