ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 595 φορές

Παπαδόπουλος: «Είχαμε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο»

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ισόπαλου (1-1) αγώνα με τη ΒΕΡΟΙΑ, ο προπονητής του Ηρακλή Νίκος Παπαδόπουλος ανέφερε:

«Μετά από αρκετό καιρό παίξαμε αγώνα και νομίζω πως ο καιρός που είχαμε να παίξουμε φάνηκε στο ξεκίνημα. Δεν μπήκαμε καλά, δεν είχαμε ρυθμό και η ΒΕΡΟΙΑ πήρε τα ηνία του αγώνα και σκόραρε νωρίς. Ήταν ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο. Εμείς βάλαμε ένα γκολ από το πουθενά αυτή είναι η αλήθεια και πρέπει να την πούμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε πράγματα και νομίζω θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει το παιχνίδι με τις ευκαιρίες που είχαμε. Είμαι προβληματισμένος από το πρώτο ημίχρονο. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δείξαμε ένα πρόσωπο που δεν αρμόζει στην ομάδα μας.

Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν να γυρίσουν το παιχνίδι. Πρέπει να ανέβουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία και θα δώσουμε την ευκαιρία σε ακόμα πιο πολλά παιδιά για να δούμε πόσο θα μπορέσουν να μας βοηθήσουν του χρόνου. Συγχαρητήρια και στον διαιτητή και τους βοηθούς του που ήταν εξαιρετικοί, όπως και στον αντίπαλο».

Για το αν απομακρύνθηκε η πεντάδα: «Δεν σταματάει η συζήτηση. Υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες. Μείναμε λίγο πίσω. Αλλά μπορούμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Αρκεί να βγάζουμε ψυχή όπως στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα αυτή είναι φτιαγμένη έτσι ώστε να δουλεύει ο ένας για τον άλλον στο γήπεδο».

Για την εντός έδρας συγκομιδή: «Θέλαμε να έχουμε καλύτερη συγκομιδή βαθμών εντός έδρας. Πολλές φορές παίζουν ρόλο και εξωγενείς παράγοντες όπως ο καιρός. Ηταν δεύτερο σερί παιχνίδι που παίξαμε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες».