ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 544 φορές

Ανάκογλου: «Για τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Ηρακλή»

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της ΒΕΡΟΙΑΣ, Δημήτρης Ανάκογλου και μίλησε για την προετοιμασία της ομάδας του για το προσεχές παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα βίντεο που τους δείχνει ο Ελευθερόπουλος ώστε να βελτιωθούν: «Θέλουμε μέσω του βίντεο να βελτιώσουμε την εικόνα μας και να δούμε τα λάθη που κάνουμε. Άλλες φορές βλέπουμε και τους αντιπάλους μας σε βίντεο. Σήμερα βλέπουμε εμάς. Πλέον, δεν είναι κουραστικό αρκεί να υπάρχει μια καλή ανάλυση, να σου πει ο προπονητής τι λάθη έχεις κάνει, να το καταλάβεις και να το βελτιώσεις. Πρέπει να γίνεται ανάλυση».

Για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο: «Ήρθα λίγο μετά τον Ελευθερόπουλο. Δεν ήξερα πως ήταν από μέσα η ομάδα. Μέχρι στιγμής γίνεται πολύ καλή δουλειά και όπως μου λένε τα παιδιά υπάρχει βελτίωση σε σχέση με πριν».

Για τον Ηρακλή: «Πολύ καλή ομάδα. Τον βοηθάει η έδρα του και ο κόσμος, αλλά εμείς δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Κοιτάμε την ομάδα μας πρώτα απ’ όλα. Αν είμαστε εμείς καλά, τότε όλα θα πάνε καλά. Ο Ηρακλής είναι καλή ομάδα, έχει τον κορμό από πέρυσι. Τους αντιμετώπισα και πέρυσι που ήμουν στην ΑΕΚ. Έχει καλούς παίκτες, καλό προπονητή και βοηθάει ο κόσμος. Χτίζουν πάνω στον Βέλλιο και θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Εμείς θα πάμε για τους τρεις βαθμούς». 

Για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Είναι λυπηρό να γίνονται όλα αυτά. Αυτό που θέλει ο κόσμος είναι να βλέπει ποδόσφαιρο και να χαίρεται το άθλημα. Δεν θέλει τσακωμούς μεταξύ οπαδών και ομάδων. Όλοι θέλουν εξωτερικό, αλλά δεν είναι εύκολο γιατί θα πρέπει ένας ποδοσφαιριστής να εγκλιματιστεί. Δεν είναι λύση μόνο το εξωτερικό γιατί θα πρέπει οι Έλληνες να στηρίξουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο».