ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 685 φορές

Πούγγουρας: «Θα έπρεπε να είμαστε πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα»

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της ΒΕΡΟΙΑΣ (δανεικός από τον ΠΑΟΚ), Αχιλλέας Πούγγουρας, και αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας του, ενώ μίλησε και για το προσεχές παιχνίδι της ομάδας του με τον Ηρακλή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν θα μπορούσε η ΒΕΡΟΙΑ να είναι πιο ψηλά: «Θα μπορούσαμε να είμαστε ψηλότερα. Από τις εμφανίσεις μας μετά το πρώτο μισό του πρωταθλήματος φάνηκε αυτό, αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά. Δεν υπάρχει εξήγηση, εντός και εκτός τα παιχνίδια είναι το ίδιο. Δεν βλέπω κάποιον λόγο που δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε εντός έδρας. Είναι παράξενο, αλλά δεν δίνω κάποια εξήγηση. Η ομάδα μέσα σε μια αγωνιστική περίοδο κερδίζει συνήθως τα εντός έδρας, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει απάντηση στο ότι εμείς δεν κερδίζαμε».

Για το πως βλέπει το φετινό του πέρασμα από τη ΒΕΡΟΙΑ: «Με βοήθησε ο κ. Γεωργιάδης. Πήρα πολλά από αυτόν. Και ο κ. Ελευθερόπουλος κάνει πολύ καλή δουλειά. Με βοήθησε το ότι ήρθα στη ΒΕΡΟΙΑ, πρώτη φορά έκανα τόσα πολλά παιχνίδια».

Για την άμυνα της ΒΕΡΟΙΑΣ: «Στην άμυνα άλλαξε πολλά πρόσωπα η ομάδα, αλλά ήμασταν μέχρι ένα σημείο η τρίτη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Τώρα είμαστε λίγο πιο κάτω».

Για τον Ίβιτς: «Έκανα δύο χρόνια γεμάτα και μισή χρονιά πέρυσι, που έκανα προετοιμασία. Είναι σοβαρός προπονητής και κάνει καλή δουλειά. Το περίμενα ότι θα βρεθεί στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ σαν προπονητής. Του αρέσει πολύ η πειθαρχία. Θέλει η ομάδα του να είναι κυρίαρχος του παιχνιδιού και να έχει την πρωτοβουλία στον αγώνα. Δεν του άρεσε ποτέ να χάνει. Μας περνούσε αυτή τη νοοτροπία. Είναι ηγετική φυσιογνωμία ο κ. Ίβιτς. Θεωρώ ότι έχει τα προσόντα και την προσωπικότητα για να τα καταφέρει».

Για το ματς με τον Ηρακλή: «Πιστεύω θα είναι σφιχτό παιχνίδι. Οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να μην δεχτούν γκολ. Αν μπει γκολ πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Χωρίς το βαθμολογικό άγχος θα πρέπει να δείξουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε ποδοσφαιρικά».