ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1651 φορές

ΒΟΜΒΑ: «Η ΒΕΡΟΙΑ υποβιβάστηκε γιατί δεν πλήρωσε 200.000 ευρώ!»

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, και αποκάλυψε ότι κατά τη θητεία του Αρβανιτίδη στη ΒΕΡΟΙΑ, η «Βασίλισσα του βορρά» υποβιβάστηκε διότι δεν πλήρωσε 200.000 ευρώ σε αξιωματούχο της ΕΠΟ! Στη συνέχεια παρενέβη ο Βασίλης Χατζηαποστόλου και έδωσε τις δικές του απαντήσεις.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας:

Για τον Χατζηαποστόλου: «Δεν αμφισβητώ την προσωπικότητα του κ. Χατζηαποστόλου και τις γνώσεις του. Αλλά ήταν από τους πρώτους στην ΕΠΟ που έβγαιναν με τα κόμματα. Ήταν διορισμένος Νομάρχης επί Νέας Δημοκρατίας και πήγε με το ΠΑΣΟΚ. Πέσαν πολλά λεφτά τότε, δεν θέλω να πω ότι πήρε λεφτά αυτός. Έτσι χτίστηκε η παράγκα του Μητρόπουλου από το 1996 μέχρι το 2002 και μετά χτίστηκε η διοίκηση Γκαγκάτση, που ο Χατζηαποστόλου ήταν το νούμερο 2. Στα Διαβατά πριν από δύο χρόνια, πίσω από το γήπεδο, είχαμε συναντηθεί και είχε επικοινωνία με τον Σάββα από την ΕΠΣ Κοζάνης. Μου είχε πει ότι κάποιος αξιωματούχος της ΕΠΟ δεν πήρε 200.000 ευρώ και γι’ αυτό έπεσε η ΒΕΡΟΙΑ. Μου το είπαν ο Χατζηαποστόλου και ο Σάββας. Η ΒΕΡΟΙΑ έπεσε από την Β’ Εθνική στη Γ’, στα πρώτα χρόνια του Αρβανιτίδη».

Για το ότι πρέπει να αλλάξουν τα πρόσωπα: «Το έχω καταθέσει. Αν δεν αλλάξουν αυτοί οι αξιωματούχοι της ΕΠΟ, που ελέγχουν τις επιτροπές, τότε δεν θα αλλάξει τίποτα. Ο Γραμμένος είναι αξιοπρεπέστατος δικηγόρος, έχει ονοματεπώνυμο, έχει διεύθυνση, έχει δουλειά. Το θέμα είναι ότι και αυτός να πάει πρόεδρος, είναι τέτοιος ο μηχανισμός της ΕΠΟ που δεν θα αλλάξει τίποτα. Βλέπετε τι αντιμετωπίζουμε εμείς με την αδειοδότηση. Αυτός που έλεγε ότι δεν παίρνει άδεια ο Ηρακλής και πέφτει, μόλις η ΑΕΛ εξασφάλισε την άποψη του Κράτους ότι κακός δεν πήρε αδειοδότηση, βγαίνει και κάνει προσωπικές δηλώσεις. Από πίσω κρύβονται οι αξιωματούχοι της ΕΠΟ που είναι κατηγορούμενοι στη δικογραφία του Ανδρεάδη».

Χατζηαποστόλου: «Ο Κούγιας έβαλε λεφτά στην τσέπη διαιτητή»

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς παρενέβη στην εκπομπή και απάντησε σε όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας. 

Για τα όσα του καταλογίζει ο Κούγιας: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη που ξαναπαρεμβαίνω. Θέλω να απευθυνθώ στον κύριο που κουβαλάει έναν κουβά λάσπη και λασπώνει όλον τον κόσμο. Είπε ανακρίβειες για το πρόσωπό μου, εύχομαι να τα ακούει, αλλιώς θα τα μάθει. Εγώ ποτέ δεν πούλησα τη Νέα Δημοκρατία για το ποδόσφαιρο. Στις εκλογές του ’97 εγώ δεν βγήκα. Δεν ήμουν σε αυτούς που είπε αόριστα ότι πήραν τα εκατομμύρια, γιατί δεν βγήκα. Αν τα έπαιρνα θα έβγαινα. Από το 1994 μέχρι το 1997 ήμουν πρόεδρος στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, την πρωτοβάθμια δηλαδή, όπως λειτουργούσε τότε. Τον κ. Κούγια τον έχω στείλει τρεις φορές για αφαίρεση της φιλάθλου ιδιότητας. Διότι μία φορά μπήκε μέσα στο γήπεδο και έβγαλε το σορτσάκι του διαιτητή, μια φορά έβαλε λεφτά στην τσέπη του διαιτητή. Οι δικογραφίες υπάρχουν στο αρχείο της Ομοσπονδίας, ας πάνε να τις ανοίξουν να τις διαβάσουν. Να προσέχει που ρίχνει λάσπη ο Κούγιας. Εγώ ποτέ δεν του επιτέθηκα, αυτός γιατί επιτίθεται στο πρόσωπό μου;»

Για τα όσα ανέφερε ο Κούγιας για τη ΒΕΡΟΙΑ: «Είχε πει ότι ο Σάββας τον συνάντησε και του το είπε αυτό και ο Κούγιας είχε πει ότι μαγνητοφωνούσε τις ομιλίες μου. Θα την έχει την κασέτα. Ας την βγάλει στον αέρα και να δει αν εγώ του έχω πει γι’ αυτό το ζήτημα. Εγώ τώρα το άκουσα αυτό το θέμα, ούτε καν το ξέρω. Πως λασπολογεί ο κ. Κούγιας; Μας βάζει όλους στο ίδιο σακί. Μόνο αυτός βάζει λεφτά και είναι καθαρός στο ποδόσφαιρο; Προσπαθεί να εκμαιεύσει τη συμπάθεια της Ομοσπονδίας γιατί θέλει να πάρει αδειοδότηση. Επιτέθηκε μόνο στον Δημητρίου. Δεν επιτέθηκε στον Γκιρτζίκη. Τον πληροφορώ ότι ο Γκιρτζίκης κοιμάται εκεί. Δεν θέλει να τον θίξει γιατί συνεχώς αλλάζει στρατόπεδα. Γι’ αυτό συμπεριφέρεται έτσι. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας».

Πηγή: metrosport.gr