ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 793 φορές

Χωρίς ουσία η ΒΕΡΟΙΑ έμεινε στο 0-0 με Λεβαδειακό

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου προσπάθησε να φτάσει στη νίκη, είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα αλλά και πάλι ήταν ανήμπορη να φτάσει σε ένα γκολ, αν και είχε τις ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι του Μαγιέφσκι στο 22’.

Να σημειωθεί ότι δοκάρι είχε και ο Λεβαδειακός στο δεύτερο μέρος με έναν πρώην Βεροιώτη, τον Γκιόργκι Μερεμπασβίλι!

Αγωνιστικά, οι 22 ποδοσφαιριστές μπήκαν ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο, με τη «Βασίλισσα» να είναι πιο επικίνδυνη και να έχει την πρώτη καλή στιγμή στο 10’ όταν ο Ναζλίδης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Λεβαδειακός προσπάθησε να απαντήσει αλλά ο Γιαννούλης πρόλαβε και έκοψε τον Μπεν πριν γίνει επικίνδυνος.

Στο 17’ ο Μερεμπασβίλι προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Καντιμοίρη με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 22’ η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου 45λεπτου για τη ΒΕΡΟΙΑ όταν ο Μαγιέφσκι σούταρε από το όριο της περιοχής αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων!

Στο 32’ ο Μανωλάς έσωσε τον Λεβαδειακό απομακρύνοντας προ του Ναζλίδη, μετά από γύρισμα του Γιουσούφ, ενώ στο 39’ και 40’ τα μακρινά σουτ των Άρτσε και Σιόντη έφυγαν λίγο άουτ.

Τελευταία καλή στιγμή για τη «Βασίλισσα» στο 41’ όταν μετά από φάση διαρκείας ο Ανάκογλου έπιασε το συρτό σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Μοσχονά.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μια πολύ καλή στιγμή για τη Βέροια, όταν στο 53’ ο Ναζλίδης βρέθηκε σε θέση βολής από πάσα του Γιουσούφ, αλλά την τελευταία στιγμή κόπηκε σε κόρνερ!

Στο 66’ ήταν η σειρά του Λεβαδειακού να χάσει μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Μερεμπασβίλι με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι του Καντοιμοίρη, ενώ ο Μίνγκας που πήρε το «ριμπάουντ» δεν μπόρεσε να σκοράρει με κοντινή κεφαλιά!

Στο τελευταίο 20λεπτο οι Βεροιώτες έκλεισαν τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους προσπαθώντας να πετύχουν το νικητήριο γκολ, ωστόσο ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που σε μια αντεπίθεση θα μπορούσε να σκοράρει στο 78’, όταν ο Παππάς βρέθηκε απέναντι στον Καντιμοίρη και έκανε το σουτ στην κίνηση, αλλά ο τερματοφύλακας της ΒΕΡΟΙΑΣ απέκρουσε σωτήρια!

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Καϊκούτ με σουτ απείλησε την αντίπαλη εστία αλλά ο Μοσχονάς μπλόκαρε τη μπάλα, με το σφύριγμα της λήξης του διαιτητή Τζήλου να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα.

ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Καντιμοίρης, Μαλόν (86’ Νέτο), Πούγγουρας, Ραούλ Μπράβο, Γιαννούλης, Σιόντης, Άρτσε (79’ Καϊκούτ), Ανάκογλου, Μαγιέφσκι (61’ Αμπντούν), Γιουσούφ, Ναζλίδης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Μοσχονάς, Μανωλάς, Μαχαμάτ, Μίνγκας, Γιάχιτς, Στάθης, Γιακουμάκης, Μπεν (46’ Ατζαγκούν / 67’ λ.τ. Παππάς), Μερεμπασβίλι, Μεντί, Τοπί (84’ Τσουρίκοφ).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 07/03…