ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 827 φορές

Άξιζε κάτι καλύτερο η ΒΕΡΟΙΑ στο Καραϊσκάκη!

Την ήττα με 3-0 γνώρισε η ΒΕΡΟΙΑ από τον Ολυμπιακό στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Οι «κυανέρυθροι» παίζοντας πολύ καλά στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, είχαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν ένα καλύτερο σκορ αλλά και πάλι λόγω της επιθετικής τους δυστοκίας αλλά και λόγω ατυχίας, δεν τα κατάφεραν!  

Αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 6ο λεπτό ο Φουστέρ σούταρε από το ύψος της περιοχής αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Καντιμοίρη.

Στο 11’ ο Ντομίνγκες έπιασε το σουτ στην κίνηση από αριστερά αλλά ο γκολκίπερ της «Βασίλισσας» μπλόκαρε, ενώ στο 17’ ο Σαλίνο σέντραρε και ο Μαλόν με κεφαλιά παραχώρησε κόρνερ, αλλά η μπάλα πέρασε ξυστά από το αριστερό δοκάρι της ομάδας του!

Στο 19’ τελικά οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ έπειτα από ένα ανύπαρκτο φάουλ που σφύριξε ο διαιτητής Βάτσιος λίγο έξω από την περιοχή της ΒΕΡΟΙΑΣ. Ο Ντομίνγκες το εκτέλεσε, η μπάλα χτύπησε στο τοίχος, άλλαξε πορεία και ο Φουστέρ με κοντινή προβολή έκανε το 1-0 για τον Ολυμπιακό!

Από εκεί και πέρα οι Βεροιώτες ανέλαβαν την πρωτοβουλία και πίεσαν τους γηπεδούχους, φτάνοντας αρκετές φορές κοντά στο γκολ της ισοφάρισης, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Στο 26’ μετά από κόρνερ ο Πουλίδο έδιωξε με το κεφάλι και ο Γιουσούφ με βολέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι!

Στο 30’ ο Ναζλίδης έφυγε στην αντεπίθεση και βρήκε τον Ανάκογλου, ο οποίος σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε και πάλι δίπλα από το αριστερό δοκάρι!

Ένα λεπτό αργότερα ο Κασάμι σούταρε έξω από την περιοχή της ΒΕΡΟΙΑΣ αλλά ο Καντιμοίρης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ, ενώ στο 36’ το βολέ του Ναζλίδη στην κίνηση έφυγε ψηλά άουτ.

Στα τελευταία λεπτά η «Βασίλισσα» είχε δύο ακόμη πολύ καλές ευκαιρίες, οι οποίες πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

Στο 43’ μετά από βαθιά μπαλιά του Νέτο και λάθος του Ντα Κόστα, ο Ναζλίδης προσπάθησε να "σκάψει" τη μπάλα και να την περάσει πάνω από τον Ρομπέρτο, αλλά το πλασέ του ήταν αδύναμο και ο Ισπανός γκολκίπερ μπλόκαρε!

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Νέτο εκτέλεσε το φάουλ, ο Πουλίδο έδιωξε με το κεφάλι και ο Μαγιέφσκι με ένα εξαιρετικό βολέ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα λίγα εκατοστά πάνω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού!!

Η πρώτη καλή στιγμή στην επανάληψη ανήκε και πάλι στη «Βασίλισσα». Ήταν το 52’ όταν ο Ναζλίδης έβγαλε ωραία κάθετη μπαλιά στον Μαγιέφσκι, αυτός απέναντι από τον Ρομπέρτο πλάσαρε από αριστερά, αλλά ο Ισπανός γκολκίπερ έδιωξε σωτήρια με το σώμα!

Στο 57’ ήρθε η απάντηση από τους γηπεδούχους με τον Ντομίνγκες να εκτελεί το φάουλ από δεξιά, τον Κασάμι στο δεύτερο δοκάρι να πλασάρει ανενόχλητος στην κίνηση και τον Καντιμοίρης με διπλή προσπάθεια να μπλοκάρει τη μπάλα.

Στο 62’ ο Ντα Κόστα έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Καντιμοίρης έδιωξε σε κόρνερ, ενώ στο 64’ οι Βεροιώτες ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Ραούλ Μπράβο μέσα στην περιοχή αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο επόμενο λεπτό ο Ολυμπιακός κατάφερε να σκοράρει, εκμεταλλευόμενος το ότι οι «κυανέρυθροι» ήταν ψηλά λόγω της προηγούμενης φάσης! Ο Σαλίνο ξεχύθηκε στην αντεπίθεση και έβγαλε τη σέντρα για τον Κολοβό, αυτός στόπαρε και πριν η μπάλα σκάσει στο έδαφος ο Φουστέρ με γυριστό σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 2-0!

Στο 69’ και 72’ ο Καντιμοίρης είπε όχι στους παίκτες του Ολυμπιακού, ενώ στο 73’ το ανάποδο ψαλίδι του Φαρτούνη αποκρούστηκε με τα ακροδάχτυλα από τον γκολκίπερ της «Βασίλισσας»!

Στο 82’ νέα εντυπωσιακή επέμβαση του Καντιμοίρη σε κεφαλιά Ντα Κόστα, ενώ στο επόμενο λεπτό η πίεση των «ερυθρόλευκων» καρποφόρησε όταν ο Φουστέρ επιχείρησε το σουτ, ο Πουλίδο πρόλαβε τους αμυντικούς της «Βασίλισσας» και με προβολή έκανε το τελικό 3-0!

Με λίγα λάθη ήταν η διαιτησία του Βάτσιου και των βοηθών του Σταυρουλάκη και Βερρή.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σίλβα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Ντα Κόστα, Βούρος, Τσιμίκας, Κασάμι, Ζντιέλαρ (46’ Μπουχαλάκης), Φουστέρ, Κολοβός (66’ Ερνάνι), Ντομίνγκεζ (66’ Φορτούνης), Πουλίδο.

ΒΕΡΟΙΑ (Ελευθερόπουλος): Καντιμοίρης, Νέτο, Πούγγουρας, Μαλόν, Μπράβο, Άρτσε, Σιόντης, Γιουσούφ, Ναζλίδης (71’ Καϊκούτ), Ανάκογλου (84’ Μεληκιώτης), Μαγέφσκι (59’ Γεωργιάδης).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 29/02...