ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 938 φορές

Ελευθερόπουλος: «Η ΒΕΡΟΙΑ έχει άλλη προοπτική»

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, και μίλησε για τη δουλειά που γίνεται στη «βασίλισσα του Βορρά», αλλά και για τους στόχους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Ελευθερόπουλου:

Για τη ΒΕΡΟΙΑ: «Έχουμε πολλή διάθεση. Το προπονητικό κέντρο είναι εξαιρετικό. Δουλεύουμε πολύ σκληρά. Δεν υπάρχει πίστωση χρόνου και ο προπονητής βάλλεται από παντού στην Ελλάδα. Τα παιδιά προσπαθούν να ανταπεξέλθουν. Στον Πανθρακικό είχαμε εξαιρετική συνεργασία. Εδώ η ομάδα έχει μια άλλη προοπτική».

Για τον Καρυπίδη και τους Βρύζα και Τσαλουχίδη: «Ο πρόεδρος είναι φιλόδοξος άνθρωπος και αυτό συμβαδίζει με τα δικά μου δεδομένα. Έχει όμορφα σχέδια με τη ΒΕΡΟΙΑ. Είχε εξαιρετικό ρόστερ στην αρχή η ΒΕΡΟΙΑ. Θεωρώ ότι θα καταφέρει να ανταπεξέλθει. Έτσι κι αλλιώς οι άνθρωποι που είναι δίπλα είναι εξαιρετικοί άνθρωποι, με γνώσεις για το ποδόσφαιρο. Ο Ζήσης Βρύζας με τον Γιώτη Τσαλουχίδη γνωρίζουν ποδόσφαιρο και προσπαθούμε να μεταδώσουμε αυτό το πνεύμα και στα παιδιά. Με τον Βρύζα γνωριζόμαστε πολλά χρόνια λόγω και των εθνικών ομάδων. Έχει δουλέψει στην Ιταλία, είναι πολύ κοντά οι αντιλήψεις μας και υπάρχει εξαιρετική συνεργασία».

Για τη φιλοσοφία του: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν προπονητές με μαγικά ραβδάκια, πιστεύω στη σκληρή δουλειά καθημερινά. Πρέπει να υπάρχει κράτος δικαίου στα αποδυτήρια. Ο ποδοσφαιριστής που δεν αγωνίζεται δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος μαζί σου, αλλά πρέπει να καταλαβαίνει ότι αυτό συμβαίνει μέσα σε ένα κράτος δικαίου. Προσπάθησα να σπουδάσω όσο ήμουν σε υψηλό επίπεδο, όσο πιο πολύ ανοίγει το μυαλό σου, τόσο πιο πολλά ερεθίσματα σου δίνει. Όταν θεωρείς ότι τα γνωρίζεις όλα, τότε έχεις χάσει το παιχνίδι».

Για το ότι δεν εμπιστεύονται Έλληνας προπονητές οι μεγάλες ομάδες: «Σιγά – σιγά θα αλλάξει αυτό. Η χρονιά που κάνει ο Πανιώνιος πιστώνεται στον Ουζουνίδη και στη δουλειά του Ζαμάνη και του Δάρα. Αν δεν έχανε τον Ιανουάριο τον Χατζηισαΐα και τον Μπουμάλ θα ήταν φαβορί για την τρίτη θέση στα πλέι οφ. Είναι πολύ δουλεμένη ομάδα. Αν αναλογιστούμε ότι μέσα στην Τούμπα ο Π.Α.Ο.Κ. υπέφερε από τον Πανιώνιο, καταλαβαίνουμε ότι κάνει ό,τι έκανε και τα προηγούμενα χρόνια ο Αστέρας Τρίπολης».

Για τη μάχη των πλέι οφ: «Η Α.Ε.Κ. του Πογιέτ νικάει, χωρίς να εντυπωσιάζει. Έχει ρεαλισμό στο παιχνίδι της. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο. Ο Π.Α.Ο.Κ. έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Οι πολλές θλάσεις δεν του επιτρέπουν να βρει σταθερότητα».

Για τα ταλέντα που υπάρχουν στο φετινό πρωτάθλημα: «Ο Χαρίσης είναι από τα πιο χαρισματικά χαφ που έχουμε στο πρωτάθλημα. Στο φετινό πρωτάθλημα έχουν λάμψει πολλά ελληνόπουλα σε θέσεις που δεν υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια. Έχει τρομερή ποιότητα ο Μπακασέτας. Παίζει συνέχεια ανάμεσα στους αντίπαλους αμυντικούς. Ο Βέλλιος κάνει εξαιρετική χρονιά, είναι από τους καλύτερους σέντερ φορ, μαζί με τον Απόστολο Γιάννου. Κυρίως βγάζαμε καλά στόπερ, αλλά πλέον φαίνεται ότι ανατέλλουνε τα αστέρια επιθετικών παικτών. Ο Φορτούνης είναι στο υψηλότερο επίπεδο από κάθε Έλληνα ποδοσφαιριστή».

Για τον στόχο της ΒΕΡΟΙΑΣ: «Ο στόχος, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, είναι η παραμονή στην κατηγορία. Θα προσπαθήσουμε να συνδυάσουμε τα δεδομένα που θέλουμε εμείς και να δούμε κάποια παιδιά ενόψει της νέας χρονιάς. Το καλοκαίρι θα πάμε να δημιουργήσουμε ομάδα για το νέο πρωτάθλημα, που θα είναι πιο δύσκολο σε σχέση με φέτος. Όπως φέτος ήταν πιο δύσκολο από πέρυσι».