ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 996 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Ένα μήνα εκτός ο Λόπεζ!

Η ατυχία δεν λέει να αφήσει τη «Βασίλισσα του βορρά», καθώς ένας ακόμη βασικός παίκτης της προστέθηκε στην μακρά φετινή λίστα των σοβαρών τραυματισμών!

Ο λόγος για τον Τζόναθαν Λόπεζ, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα από τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και έπειτα απο τις εξετάσεις που υποβλήθηκε διαγνώστηκε θλάση δευτέρου βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο. Έτσι, ο Ισπανός πορτιέρο θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για περίπου ένα μήνα!

Την εστία των «κυανέρυθρων» θα υπερασπιστεί στα επόμενα ματς ο έμπειρος Γιώργος Καντιμοίρης, ο οποίος να σημειωθεί ότι επιλέχθηκε στην κορυφαία ενδεκάδα της 22ης αγωνιστικής, για τις εξαιρετικές αποκρούσεις που έκανε στο ματς του Περιστερίου, κρατώντας ανέπαφη την εστία του στα 27 λεπτά που έπαιξε, αντικαθιστώντας τον τραυματία Λόπεζ.

Κατά τα λοιπά, η προετοιμασία της «Βασίλισσας» για το ερχόμενο ματς με τον Πανιώνιο ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης (16/02), μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στους παίκτες του.

Στην προπόνηση πήρε μέρος ο Σάσα Καϊκούτ ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, ενώ αντίθετα οι Τζαμέλ Αμπντούν και Ρομπέρτο Μπατιόν συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο Τετάρτη (17/02) με προπόνηση που θα διεξαχθεί στο Αθλητικό κέντρο της ομάδας στο Ταγαροχώρι και θα ξεκινήσει στις 11:30.