ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 903 φορές

Λευκή ισοπαλία για τη ΒΕΡΟΙΑ στο Περιστέρι

Έναν πολύτιμο βαθμό πήρε η «Βασίλισσα του βορρά» στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Οι Βεροιώτες, που αγωνίστηκαν με πολλές απουσίες, μπορεί να ήταν και πάλι ακίνδυνοι επιθετικά, ωστόσο μεσοαμυντικά δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα και με εξαίρεση 2-3 φάσεις δεν κινδύνευσαν από τους γηπεδούχους.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό σε θέαμα, με τους παίκτες των δύο ομάδων να κάνουν πολλά λάθη.

Στο 13’ ο Λόπεζ καθάρισε μια επικίνδυνη επίθεση των γηπεδούχων, ενώ στο 26’ ο Λαζαρίδης σούταρε από μακριά, άουτ.

Η «Βασίλισσα» απάντησε με μια κεφαλιά του Μαλόν στο 27’ και έφυγε άουτ και ένα καλό σουτ του ίδιου παίκτη δύο λεπτά αργότερα που είχε την ίδια τύχη.

Στο 33’ ο δεύτερος βοηθός δεν είδε 4 παίκτες του Ατρομήτου που ήταν σε θέση οφσάιντ και παραλίγο ο Λαζαρίδης να σκοράρει, ενώ στο 40’ οι Βεροιώτες ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα επάνω στον Ανάκογλου αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στην επανάληψη η ΒΕΡΟΙΑ μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο, με τον Ελευθερόπουλο μάλιστα να περνάει στο ματς και τον Γιουσούφ θέλοντας να κάνει πιο απειλητική την ομάδα του. Ωστόσο ο Ατρόμητος ήταν αυτός που είχε τις φάσεις, με το σουτ του Μπίτολο να φεύγει λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Λόπεζ στο 52’ και το σουτ του Στόιτσεφ να αποκρούεται σωτήρια από τον γκολκίπερ της «Βασίλισσας» στο 60’.

Στο 62’ ήταν η σειρά της ΒΕΡΟΙΑΣ να φτάσει κοντά στο γκολ όταν μετά από σέντρα του Γεωργιάδη και προβολή του Γιουσούφ, ο Ούμπιντες έκοψε την τελευταία στιγμή σε κόρνερ.

Στο 67’ είχαμε αλλαγή τερματοφύλακα για τη «Βασίλισσα», με τον Λόπεζ να τραυματίζεται σε μια ανύποπτη φάση (πιθανόν θλάση) και τον Καντιμοίρη να παίρνει τη θέση του.

Στο 75’ ο Ναζλίδης έπιασε κεφαλιά από καλή θέση αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Στόιτσεφ σούταρε για να διώξει σε κόρνερ ο Καντιμοίρης.

Στο 78’ μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο, αλλά ο Καντιμοίρης με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε τη μπάλα μετά από κοντινό σουτ του Μπρίτο. Τέσσερα λεπτά αργότερα νέα σημαντική ευκαιρία για τους γηπεδούχους με το κοντινό σουτ του Ούμπιντες να κοντράρει την τελευταία στιγμή στον Ραούλ Μπράβο και να καταλήγει κόρνερ!

Μέχρι το φινάλε δεν σημειώθηκε κάποια άλλη αξιόλογη φάση, με εξαίρεση ένα φάουλ του Σουμπίνιο που πέρασε λίγο άουτ, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 0-0.

Με λάθη, κυρίως εις βάρος της ΒΕΡΟΙΑΣ, ήταν η διαιτησία του Σπάθα και των βοηθών του Κασσαβέτη και Καλφάκη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τρ. Δέλλας): Μπάρκας, Κοντοές, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Ούμπιντες,  Ουσέρο (76’ Κεϊτά), Στόιτσεφ, Μπρίτο, Ματέι (65’ Λε Ταλέκ), Παπαδόπουλος (65’ Σουμπίνιο).

ΒΕΡΟΙΑ (Δ. Ελευθερόπουλος): Λόπεζ (67’ λ.τ. Καντιμοίρης), Μαλόν, Μαραγκός, Ραούλ Μπράβο, Γιαννούλης, Σιόντης, Άρτσε (46’ Γιουσούφ), Γεωργιάδης (79’ Νέτο), Μαγιέφσκι, Ανάκογλου, Ναζλίδης.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 15/02…