ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 584 φορές

Ραούλ Μπράβο: «Θέλουμε 3-4 νίκες για να εξασφαλίσουμε την παραμονή»

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ισπανός αμυντικός της ΒΕΡΟΙΑΣ, Ραούλ Μπράβο, ο οποίος μίλησε για τη «Βασίλισσα», για τον Άρη, ενώ αναφέρθηκε και στον Ζινεντίν Ζιντάν που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ραούλ Μπράβο:

Πως αποφάσισε να γυρίσει στη ΒΕΡΟΙΑ: «Επειδή έχουμε κοινό πρόεδρο, τον κ. Καρυπίδη και ο Άρης θα πετύχει το στόχο της ανόδου, ο πρόεδρος μου ζήτησε να επιστρέψω στη ΒΕΡΟΙΑ και να βοηθήσω την ομάδα».

Αν θα επιστρέψει το καλοκαίρι στον Άρη: «Αυτή είναι η συμφωνία. Θα είμαι στην ομάδα μέχρι την επάνοδο στην Σούπερ Λιγκ».

Για τη σχέση του με τον Καρυπίδη: «Συνεργαστήκαμε ένα χρόνο στη ΒΕΡΟΙΑ, όσα έχει πει τα έχει κάνει. Και εγώ από τη μεριά μου ήμουν σωστός. Είχαμε μια καλή συνεργασία και γι’ αυτό συνεχίζεται μέχρι τώρα».

Αν του φαίνεται περίεργο ότι από τη Γ’ Εθνική πήγε στη Σούπερ Λιγκ: «Δεν ήταν κάτι περίεργο. Δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Έχω μάθει να δίνω το 100%. Έπαιζα στη Σούπερ Λιγκ και δεν ήταν δύσκολο να προσαρμοστώ. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από το να προσφέρω τον καλύτερό μου εαυτό».

Για το αν θεωρεί ότι τελείωσε η υπόθεση παραμονή για τη ΒΕΡΟΙΑ: «Δεν το σκέφτομαι έτσι. Οποιοσδήποτε το σκέφτεται έτσι, νομίζω κάνει πολύ μεγάλο λάθος. Η κατάσταση είναι πολύ διαφορετική, πλέον η διαφορά είναι στους 8 βαθμούς, αλλά η ομάδα χρειάζεται 3-4 νίκες για να εξασφαλίσει την παραμονή».

Οι διαφορές ανάμεσα σε ΒΕΡΟΙΑ και Άρη: «Δεν θεωρώ ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Εξάλλου ο Άρης αξίζει να βρίσκεται στην Α’ Εθνική και έχει παίκτες που είναι μπαρουτοκαπνισμένοι και σύντομα θα ο Άρης θα βρεθεί εκεί που του αρμόζει».

Για το αν πιστεύει ότι ο Άρης χρειάζεται πολλές μεταγραφές για του χρόνου: «Θεωρώ ότι θα υπάρξει μεγάλη διαφορά από τη μία κατηγορία στην άλλη. Η ομάδα έχει πολύ καλό υλικό. Πρέπει να κρατηθεί η βάση και με τις κατάλληλες προσθήκες θα επιτευχθούν οι στόχοι».

Για τον Ζινεντίν Ζιντάν που είναι προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης: «Δεν μου προκάλεσε έκπληξη έτσι όπως τον έζησα. Ανήκει στους μεγάλους ποδοσφαιριστές που τους δόθηκε η ευκαιρία να γίνει προπονητής στην ομάδα του».

Για το αν σκέφτεται να γίνει προπονητής: «Δεν το έχω αποφασίσει. Κοιτάω να παίξω για λίγα χρόνια ακόμα ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω αν θα γίνω προπονητής ή τεχνικός διευθυντής, αλλά σίγουρα θα μείνω στο ποδόσφαιρο».