ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 931 φορές

Επειγόντως ευχέλαιο στη ΒΕΡΟΙΑ - Νοκ άουτ ένας ακόμη παίκτης!!

Η ατυχία δεν λέει να αφήσει τη «Βασίλισσα του βορρά», η οποία φέτος από την αρχή της σεζόν ταλαιπωρείται από πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς!

Μετά τους Μπαλάφα, Καλί, Βεργώνη, Αμπντούν, Γιουσούφ, Λόπεζ, Μπατιόν και τελευταία τον Κόλα, ένας ακόμη ποδοσφαιριστής τέθηκε νοκ άουτ!

Ο λόγος για τον Σάσα Καϊκούτ, ο οποίος δέχθηκε ένα χτύπημα στο γόνατο στην χθεσινή προπόνηση και σήμερα δεν κατάφερε να βγάλει το πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται για το δύσκολο εκτός έδρας ματς του Σαββάτου με τον Ατρόμητο!

Η σοβαρότητα της κατάστασής του θα φανεί τις επόμενες ημέρες, με τους «κυανέρυθρους» να μένουν πλέον με δύο μόλις επιθετικούς, τους νεαρούς Δημήτρη Μάνο και Δημήτρη Μελικιώτη.

Κατά τα λοιπά, η προετοιμασία για τον αγώνα του Περιστερίου ολοκληρώθηκε ουσιαστικά σήμερα, ενώ αύριο Παρασκευή η ομάδα θα κάνει μια χαλαρή πρωινή προπόνηση και το μεσημέρι θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα.

Εκτός του Καϊκούτ, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει ακόμη στις υπηρεσίες των Μπαλάφα, Βεργώνη, Κόλα, Αμπντούν και Μπατιόν, οι οποίοι βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας, ενώ στα θετικά είναι η επιστροφή του Μαλόν που εξέτισε την τιμωρία του.