ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1062 φορές

Ταξίδι με την Καλλονή στη Βέροια!

Πίσω τους έχουν αφήσει άπαντες στην Καλλονή το παιχνίδι του Σαββάτου (30/1) με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και την νέα ήττα στο πρωτάθλημα με 1-0 και πλέον επικεντρώνονται στον επόμενο εκτός έδρας αγώνα με τη ΒΕΡΟΙΑ στις 7 Φεβρουαρίου.

Όπως ενημέρωσε την Κυριακή (31/1) η νησιωτική ΠΑΕ όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να ταξιδέψουν μαζί με την ομάδα με πτήση τσάρτερ πρέπει να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχής καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες. Αναλυτικά η ανακοίνωση για το αεροπορικό ταξίδι στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου ανέφερε:

«Με πτήση "τσάρτερ" θα ταξιδέψει η ομάδα μας το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στην Θεσσαλονίκηγια το εκτός έδρας παιχνίδι της με την Βέροια που θα διεξαχθεί στις 7/2/2016 στις 17:15 στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας.

Στο ταξίδι της ομάδας μας μπορούν να συμμετάσχουν και φίλαθλοι! Το αντίτιμο της συμμετοχής είναι 89 ευρώ* και για τα δύο δρομολόγια (aller-retour) και 45 ευρώ* για όποιον επιθυμεί να ταξιδέψει σε μία από τις δύο πτήσεις (one-way).

Τα δρομολόγια είναι:

Μυτιλήνη-Θεσσαλονίκη (6 Φεβρουαρίου 2016 17:30)

Θεσσαλονίκη-Μυτιλήνη (7 Φεβρουαρίου 2016 22:40)

Οι διαθέσιμες θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στα Γραφεία της ΠΑΕΚΑΛΛΟΝΗ (Ελ. Βενιζέλου 5, Μυτιλήνη, τηλ. 22510-23551).

*Συμπεριλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίου».