ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1275 φορές

«Τελειώνει» ο Γεωργιάδης από τη ΒΕΡΟΙΑ!

Η σημερινή ήττα που γνώρισε η ΒΕΡΟΙΑ από τον ΠΑΟΚ, αν και λίγο πολύ ήταν αναμενόμενη λόγω και των πολλών απουσιών της ομάδας, είναι πάρα πολύ πιθανό να δρομολογήσει εξελίξεις στη «Βασίλισσα του βορρά»!

Και όταν λέμε εξελίξεις εννοούμε στο θέμα προπονητή, αφού δεν είναι εύκολο εν μέσω πρωταθλήματος να αλλάξεις όλο το έμψυχο υλικό της ομάδας!

Μπορεί ο Γιώργος Γεωργιάδης να μην είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος για τη μικρή βαθμολογική συγκομιδή μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, αλλά με τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα φέρει και αυτός σημαντική ευθύνη.

Σίγουρα είχε πολύ χρόνο για να φτιάξει την ομάδα όπως θα ήθελε, αλλά ακόμα δεν έχει δείξει να έχει βρει μια αγωνιστική ταυτότητα, παρουσιάζοντας πολλά μεσοεπιθετικά -κυρίως- προβλήματα. Επίσης, οι αλλαγές που κάνει κατά τη διάρκεια των αγώνων δεν κρίνονται πετυχημένες, ενώ γενικά το κλίμα στα αποδυτήρια δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, με αποτέλεσμα να υπάρχουν θέματα με αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Έτσι, οι άνθρωποι της Βεροιώτικης ΠΑΕ φαίνεται ότι το έχουν πάρει απόφαση να προχωρήσουν σε αντικατάστασή του, προκειμένου η ομάδα να επανακάμψει και να πάει με άλλη ψυχολογία στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα και είναι πολύ πιθανό μέσα στα επόμενα 24ωρα να έχουμε την επίσημη ανακοίνωση της απομάκρυνσης του προπονητικού επιτελείου.