ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 600 φορές

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε η ΒΕΡΟΙΑ στην Τούμπα

Παρότι αγωνίστηκε με πολλές και σημαντικές απουσίες, η ΒΕΡΟΙΑ πάλεψε το ματς απέναντι στον φορμαρισμένο ΠΑΟΚ αλλά δεν τα κατάφερε, φεύγοντας ηττημένη από την Τούμπα με 2-1 για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη, με σφιχτή αμυντική τακτική προσπάθησε να κλέψει το αποτέλεσμα από τον «δικέφαλο» και λίγο έλλειψε να τα καταφέρει, όταν Μαγιέφσκι ισοφάρισε στο 65’ το αυστηρό πέναλτι - γκολ του Μπερμπάτοφ στο 43’.

Τελικά η εμπειρία και η ικανότητα των γηπεδούχων τους έδωσαν τους τρεις βαθμούς, με τον Αθανασιάδη να σκοράρει ένα ακόμη γκολ εις βάρος της ΒΕΡΟΙΑΣ και να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του στο 74ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο χωρίς ιδιαίτερες φάσεις, με τη ΒΕΡΟΙΑ να μπαίνει αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο και τον ΠΑΟΚ να ανεβάζει στροφές μετά το 20λεπτο.

Στο 8’ η πρώτη καλή στιγμή στο ματς για τους γηπεδούχους όταν ο Μπερμπάτοφ έκανε την προβολή στη μικρή περιοχή, αλλά ο Καντιμοίρης (πήρε την θέση του Λόπεζ που αντιμετώπισε πρόβλημα με τον προσαγωγό στην προθέρμανση) μπλόκαρε τη μπάλα.

Η απάντηση για τους Βεροιώτες ήρθε πέντε λεπτά αργότερα όταν ο Μαγιέφσκι σούταρε ωραία από καλή θέση αλλά ο Μελίσσας μπλόκαρε.

Στην συνέχεια και μέχρι την λήξη του ημιχρόνου ο «δικέφαλος» είχε μια ανούσια υπεροχή χωρίς να μπορεί να απειλήσει την εστία της «Βασίλισσας», όμως όλα άλλαξαν στο 43ο λεπτό.

Ο Όστοϊτς έχασε το κοντρόλ μέσα στην περιοχή και στην προσπάθειά του να ξανακερδίσει τη μπάλα από τον Σκόνδρα ο διαιτητής Δημητρόπουλος έδειξε την άσπρη βούλα, δίνοντας το δικαίωμα στους γηπεδούχους να πετύχουν από το… πουθενά το 1-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπερμπάτοφ!

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και στο 49’ ο Μπερμπέτοφ σούταρε ωραία μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 56’ νέα μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, όταν Αθανασιάδης και Μακ βρέθηκαν μόνοι τους απέναντι στον Καντιμοίρη, αλλά ο Σλοβάκος δεν μπόρεσε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση

Στο 65’ η «Βασίλισσα» έφερε το ματς στα ίσια! Ο Όστοϊτς έκανε την βαθιά μπαλιά, ο Μελίσσας βγήκε λανθασμένα από την περιοχή του και ο Μαγιέφσκι που είχε ακολουθήσει τη φάση με προβολή ισοφάρισε σε 1-1 για τη ΒΕΡΟΙΑ!

Δύο λεπτά αργότερα είχαμε απίστευτη χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, όταν ο Μακ γύρισε την μπάλα από δεξιά και ο Ζάιρο μόνος του στο δεύτερο δοκάρι κατάφερε από τη μικρή περιοχή να στείλει την μπάλα πολύ ψηλά άουτ!

Τελικά στο 74’ οι γηπεδούχοι ξαναπήραν το προβάδισμα όταν μετά από μια φάση διαρκείας ο Όστοϊτς απέκρουσε το σουτ του Μακ προ της εστίας και η μπάλα κατέληξε στον Αθανασιάδη, ο οποίος με κοντινό σουτ δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 2-1 για τον ΠΑΟΚ!

Μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Δημητρόπουλου δεν υπήρξε κάποια σημαντική στιγμή στο ματς, με το τελικό σφύριγμα να βρίσκει τον «δικέφαλο» νικητή με σκορ 2-1 και τη ΒΕΡΟΙΑ να μένει με τις εντυπώσεις.

ΠΑΟΚ: Μελίσσας, Σκόνδρας, Βίτορ, Μαλεζάς (46’ Χαρίσης), Κοροβέσης, Τζιόλης, Κάτσε, Ζάιρο (69' Μυστακίδης), Μπερμπάτοφ, Μακ (78' Πέλκας), Αθανασιάδης.

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Μαλόν, Μαραγκός, Όστοϊτς, Νάστος (82' Ξόμπλιος), Άρτσε, Σιόντης, Γεωργιάδης, Αμπντούν (46’ Νέτο), Μαγέφσκι, Κόλα (46’ Καϊκούτ).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 18/01…