ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 629 φορές

Για το… θαύμα η ΒΕΡΟΙΑ στην Τούμπα!

Πολύ δύσκολη αποστολή έχει την Κυριακή (17/01, 17:15) η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία αγωνίζεται στην Τούμπα κόντρα στον φορμαρισμένο τον τελευταίο καιρό Π.Α.Ο.Κ., στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Οι «κυανέρυθροι», εκτός από τον δυνατό αντίπαλο έχουν να αντιμετωπίσουν και τις πολλές και σημαντικές απουσίες τους, αφού θα μεταβούν στην Θεσσαλονίκη χωρίς 8 ποδοσφαιριστές τους!

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν μπορεί να υπολογίζει στους εδώ και καιρό τραυματίες Καλί, Μπαλάφα, Βεργώνη και Γιουσούφ, στον Μπατιόν που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο μηνίσκο, στους τιμωρημένους Πούγγουρα, Ναζλίδη και στον Γιαννούλη που ανήκει στον «δικέφαλο» και αγωνίζεται δανεικός στη «Βασίλισσα».

Στον αντίποδα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Στέλιος Μαραγκός που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, όπως και οι Εντζεγκέλε, Καϊκούτ παρότι βρίσκονται πολύ κοντά στην έξοδο από την ομάδα!

Αναλυτικά η αποστολή:

Καντιμοίρης, Λόπεζ, Εντζεγκέλε, Μαραγκός, Όστοϊτς, Νέτο, Μαλόν, Σιόντης, Νάστος, Καρακώστας, Άρτσε, Μαγιέφσκι, Αμπντούν, Γεωργιάδης, Μεληκιώτης, Καϊκούτ, Ξόμπλιος, Κόλα.