ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 804 φορές

Μέσα ο Ροντρίγκες, έξω ο Γλύκος στον ΠΑΟΚ ενόψει ΒΕΡΟΙΑΣ

Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με τη ΒΕΡΟΙΑ στην Τούμπα στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League.

Η προπόνηση αυτή η οποία επικεντρώθηκε στην τακτική προσέγγιση του αυριανού ματς επιφύλλασε ένα ευχάριστο και ένα δυσάρεστο στον Ιγκόρ Τούντορ. Το ευχάριστο είναι ότι ο Γκάρι Ροντρίγκες συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή σε αντίθεση με τον Παναγιώτη Γλύκο ο οποίος αισθάνθηκε ενόχληση στο σημείο του τραυματισμού του και έτσι έμεινε έξω.

Από κει και πέρα, Γκόικο Τσίμιροτ ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα μετά τα συνεχόμενα 90λέπτα σε μια προσπάθεια του προπονητικού τιμ να γίνει προσεκτική διαχείρισής του ενόψει της συνέχειας της σεζόν ενώ και ο Ρικάρντο Κόστα συνέχισε κανονικά το πρόγραμμα επανένταξης στο οποίο συμμετέχει.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ίγκορ Τούντορ ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους: Όλσεν , Μελίσσα , Κίτσιου , Σκόνδρα , Κοροβέση , Μαλεζά , Βίτορ , Χαρίση, Σάμπο , Τζιόλη , Κάτσε , Γκολάσα , Μυστακίδη , Πέλκα , Ζάιρο , Μακ ,Ροντρίγκες , Μπερμπάτοφ , Αθανασιάδη .