ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1010 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Με 18αδα «ανάγκης» στην Τούμπα!

Πολλά και σημαντικά είναι τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο προπονητής της «Βασίλισσας του βορρά» Γιώργος Γεωργιάδης, ενόψει της Κυριακάτικης (17/01, 17:15) αναμέτρησης με τον Π.Α.Ο.Κ. στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο 43χρονος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους εδώ και καιρό τραυματίες Καλί, Μπαλάφα, Βεργώνη και Γιουσούφ, στον Μπατιόν που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο μηνίσκο και δεν αποκλείεται να οδηγηθεί σε επέμβαση (!), στους τιμωρημένους Πούγγουρα, Ναζλίδη, στον Γιαννούλη λόγω του ότι αγωνίζεται ως δανεικός από τον «δικέφαλο» και πιθανότατα στους Εντζεγκέλε, Καϊκούτ που βρίσκονται κοντά στην έξοδο από την ομάδα!

Επίσης, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Στέλιου Μαραγκού που αποχώρησε τραυματίας από το ματς Κυπέλλου με τον Ηρακλή, στην φάση του γκολ που δέχθηκε η ΒΕΡΟΙΑ (μόνο ο διαιτητής δεν είδε το φαουλ) και γίνονται προσπάθειες ώστε να προλάβει το ματς της Τούμπας.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η αποστολή της «Βασίλισσας» απέναντι στον ανεβασμένο Π.Α.Ο.Κ. γίνεται ακόμα δυσκολότερη με όλα αυτά τα προβλήματα, ωστόσο οι «κυανέρυθροι» είναι αποφασισμένοι να προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η μίνι προετοιμασία για την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα ολοκληρωθεί το απόγευμα του Σαββάτου (16/01).

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, οι ιθύνοντες της Βεροιώτικης ΠΑΕ βρίσκονται σε αναζήτηση δύο τουλάχιστον ποδοσφαιριστών για τη μεσοεπιθετική γραμμή και τις επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται να υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσιες. Επαφές γίνονται με αρκετούς παίκτες, μεταξύ των οποίων και ένας ξένος μεσοεπιθετικός που έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην Ελλάδα.