ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1153 φορές

«Βράζουν» στη ΒΕΡΟΙΑ για την διαιτησία!

Στις τάξεις της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν πώς χάθηκε η πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος για τη «Βασίλισσα του βορρά» από τον Ηρακλή, αφού και στα δύο παιχνίδια η ομάδα τους ήταν καλύτερη του «Γηραιού» αλλά γνώρισε ισάριθμες ήττες και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-0).

Και αν στο πρώτο παιχνίδι η ατυχία και η αστοχία (πολλές χαμένες ευκαιρίες με αποκορύφωμα το πέναλτι που απέκρουσε ο Χουάντερσον) ήταν αυτές που έφεραν την ήττα από τους Θεσσαλονικείς, σήμερα στην ρεβάνς του Καυτανζογλείου έβαλε το χεράκι της και η διαιτησία που έκανε ότι μπορούσε για να σπρώξει τον Ηρακλή στην πρόκριση.

Μάλιστα, ο Λαρισαίος διαιτητής Τζήλος στο 72ο λεπτό του αγώνα έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα», όταν έκλεισε τα μάτια (στην κυριολεξία γιατί ήταν μπροστά στην φάση) στο καταφανέστατο φάουλ του Τσιλιανίδη πάνω στο Μαραγκό, που είχε σαν αποτέλεσμα και τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή της ΒΕΡΟΙΑΣ, αφήνοντας έτσι την εξέλιξη του αγώνα που έφερε το γκολ του Ηρακλή, το οποίο έκρινε την πρόκριση.

Ο ανεκδιήγητος Τζήλος, εκτός από αυτό το σοβαρό λάθος, σε όλο το παιχνίδι σφύριζε έδρα, αφήνοντας ατιμώρητους τους παίκτες του Ηρακλή, οι οποίοι έπαιζαν υπέρ του δέοντος σκληρά και γενικά με τις αποφάσεις του προστάτευε τους γηπεδούχους.

Ακόμη και ο ήρεμος Γιώτης Τσαλουχίδης, στην φάση του γκολ των γηπεδούχων, δεν άντεξε και ξέσπασε κατά του Λαρισαίου ρέφερι, ενώ αναμένεται και η επίσημη αντίδραση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ.