ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 811 φορές

«Δώρισαν» την πρόκριση στον Ηρακλή, ΒΕΡΟΙΑ και διαιτητής!

Η αδικία ολοκληρώθηκε!! Μετά το πρώτο ματς που αποτέλεσε… μαγική εικόνα, η ΒΕΡΟΙΑ και στον επαναληπτικό του Καυτανζογλείου ήταν καλύτερη από τον Ηρακλή, αλλά με ένα γκολ «δώρο» από τον διαιτητή Τζήλο έχασε με το ίδιο σκορ (1-0) και αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος!

Η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη, έπαιξε στο μισό γήπεδό τον αντίπαλό της, στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, όμως και πάλι δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή της, αφού οι παίκτες της δεν σκοράρουν ούτε με... αίτηση!!

Έτσι, σε μια αντεπίθεση του Ηρακλή στο 72’ και αφού ο διαιτητής δεν είδε το σκληρό φάουλ πάνω στον Μαραγκό, ο οποίος μάλιστα αντικαταστάθηκε καθώς δεν μπόρεσε να συνεχίσει το ματς (!!), οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ που τους έδωσε την πρόκριση τους «8» της διοργάνωσης.

Οι Βεροιώτες μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο αναλαμβάνοντας τα ηνία του αγώνα στα πρώτα λεπτά και πιέζοντας για ένα γκολ.

Στο 5’ ο Χουάντερσον μπλόκαρε την εκτέλεση φάουλ του Γεωργιάδη, ενώ στο 10’ ο ίδιος παίκτης μπήκε από δεξιά στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ. Στο 13’ ο γκολκίπερ του Ηρακλή απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ την σέντρα-σουτ του Γεωργιάδη, ενώ στο 19’ ο Ναζλίδης βρέθηκε σε θέση βολής αλλά το σουτ του δεν ήταν καλό και κατέληξε στην αγκαλιά του Χουάντερσον!

Μετά το 20λεπτο οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και εκμεταλλευόμενοι την αδράνεια της Βεροιώτικης άμυνας, απείλησαν σοβαρά σε 3-4 περιπτώσεις την εστία του Λόπεζ!

Στο 24' μετά από σέντρα του Σαραμαντά, ο Ρομάνο βρέθηκε μόνος του στη μικρή περιοχή αλλά καθυστέρησε και το σουτ που επιχείρησε κοντραρίστηκε, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Μπουκουβάλας από δεξιά γύρισε τη μπάλα, ο επερχόμενος Βέλλιος έκανε το πλασέ αλλά έσωσε ο γκολκίπερ της «Βασίλισσας»!

Στο 37' ο Ρομάνο μόνος στη μικρή περιοχή έκανε την προβολή αλλά έσωσε εκπληκτικά ο Λόπεζ, ενώ στο 40' ο Πασάς έπιασε την κοντινή κεφαλιά με τη μπάλα να φεύγει πάνω απο τα δοκάρια!

Η ΒΕΡΟΙΑ στο 42' είχε μια καλή ευκαιρία για γκολ όταν ο Μαγιέφσκι πέρασε όλο τον κόσμο από αριστερά αλλά έκανε σέντρα - σουτ και έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ στο 45' ο Βέλλιος σούταρε από καλή θέση με τη μπάλα να κοντράρει και να περνάει ελάχιστα κόρνερ.

Στην επανάληψη ο Ηρακλής ήταν αυτός που ξεκίνησε καλύτερα χωρίς ωστόσο να κάνει τη μεγάλη φάση, με τους «κυανέρυθρους» σιγά σιγά να ισορροπούν τον ρυθμό και στο 57’ να χάνουν πολύ καλή ευκαιρία όταν ο Γιαννούλης έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Γεωργιάδης από το ύψος του πέναλτι σούταρε λίγο πάνω από τα δοκάρια!

Στο 61' ο Σιόντης σούταρε ωραία έξω από την περιοχή αλλά η μπαλα κόντραρε στα σώματα και πέρασε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Χουάντερσον, ενώ στο 64' ο Γεωργιάδης μπήκε μέσα στην περιοχή από δεξιά, έκανε το διαγώνιο σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε… πλάγιο αουτ!

Κόντρα στην ροή του αγώνα, για μία ακόμη φορά, ο Ηρακλής κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με ένα γκολ που προήλθε από καθαρό επιθετικό φάουλ!

Ήταν το 72' όταν ο Τσιλιανίδης τροφοδότησε τον Βέλλιο στο ημικύκλιο της περιοχής, αφού πρώτα έκανε σκληρό φάουλ στον Μαραγκό (δεν μπόρεσε να συνεχίσει το ματς), με τον επιθετικό των γηπεδούχων να αποφεύγει ωραία τον Πούγγουρα και με δυνατό δεξί σουτ να γράφει το 1-0, κλειδώνοντας ουσιαστικά την πρόκριση για τους «κυανόλευκους»!

Στα λεπτά που απέμειναν το ματς απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τους Βεροιώτες να μην έχουν τα ψυχικά αποθέματα για κάτι καλό και τους γηπεδούχους να χάνουν μια ευκαιρία που δεν χάνεται στο 90’ με τον Βέλλιο, η οποία προήλθε από απίστευτη κόντρα που ευνόησε τον Ηρακλή!

ΗΡΑΚΛΗΣ (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Ιντζόγλου, Καρασαλίδης, Πασάς (75’ Κυριακίδης), Βέλλιος, Ρομάνο (60’ Μπουλούτ), Τσιλιανίδης (88’ Πορτουλίδης).

ΒΕΡΟΙΑ (Γ. Γεωργιάδης): Λόπεζ, Πούγγουρας, Γιαννούλης, Νέτο, Σιόντης, Μαραγκός (74’ λ.τ. Νάστος), Αρτσε, Μαγιέφσκι (73’ Κόλα), Ναζλίδης, Γεωργιάδης, Αμπντούν (80’ Μελικιώτης).