ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 482 φορές

Βασιλειάδης: «Θέλουμε να προχωρήσουμε στο Κύπελλο»

Ηρακλής και ΒΕΡΟΙΑ αναμετρώνται σήμερα στις 15.00 στο Καυτανζόγλειο στάδιο με τον «Γηραιό» να έχει το προβάδισμα για την πρόκριση μετά την εκτός έδρας νίκη του με 1-0 στο πρώτο ματς των δύο ομάδων στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Ο ταλαντούχος γκολκίπερ της "Βασίλισσας" Γιώργος Βασιλειάδης μίλησε στο metrosport τονίζοντας ότι η ομάδα του θέλει την πρόκριση στο Κύπελλο, ενώ επεσήμανε ότι στόχος της στο πρωτάθλημα είναι η παραμονή και μετά να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί.

Για τον σημερινό αγώνα με τον Ηρακλή: «Έχουμε δύσκολη αποστολή αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας και κοιτάμε την πρόκριση».

Για το αν ξεχωρίζει κάποιον παίκτη από τον Γηραιό: «Ο Βέλλιος είναι επικίνδυνος, σκοράρει εύκολα και πρέπει να μην του αφήσουμε χώρο και να δώσουμε βάση στην άμυνα».

Για το αν στοχεύουν στο Κύπελλο ή το έχουν στο μυαλό τους σε δεύτερη μοίρα: «Έχουμε στόχο να προχωρήσουμε στο Κύπελλο, σκεφτόμαστε μόνο το συγκεκριμένο ματς».

Για το γεγονός ότι έχουν καλύτερη απόδοση αλλά και περισσότερους βαθμούς στο πρωτάθλημα στους εκτός έδρας αγώνες: «Δεν μπορώ ούτε εγώ να καταλάβω τι συμβαίνει, στους εκτός έδρας αγώνες παρουσιαζόμαστε πιο συγκεντρωμένοι, ίσως στα εντός να μην μας βγαίνουν και τα παιχνίδια μέχρι στιγμής».

Για τον αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. την Κυριακή στο πρωτάθλημα: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δυνατή έδρα. Εμείς σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε τον ΠΑΟΚ. Θέλουμε τη νίκη που θα μας δώσει την ώθηση για τη συνέχεια χωρίς να υπάρχει άγχος».

Για το αν ξεχωρίζει κάποιον παίκτη του Δικεφάλου: «Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον παίκτη, τους βλέπω σαν ομάδα πιο πολύ. Ο ΠΑΟΚ έχει πιο ομαδικό πνεύμα σε σχέση με τον Ηρακλή που βασίζεται στον Βέλλιο».

Για τον στόχο τους στο φετινό πρωτάθλημα: «Έχουμε μέτρια θέση ενώ έχουμε καλή ομάδα. Ο στόχος μας είναι η γρήγορη σωτηρία και ότι καλύτερο προκύψει είναι ευπρόσδεκτο».