ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 724 φορές

Με στόχο την πρόκριση η «Βασίλισσα» στο Καυτανζόγλειο

Με απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία της «Βασίλισσας του βορρά» ενόψει του επαναληπτικού αγώνα της Τετάρτης (13/01, 15:00) για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο στάδιο της Θεσσαλονίκης.

Οι Βεροιώτες, παρότι ηττήθηκαν στον πρώτο αγώνα που έγινε στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 και να πάρουν την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Γεωργιάδης ανακοίνωσε την αποστολή, από την οποία άφησε εκτός τους τραυματίες Βεργώνη, Καλί, Μπαλάφα, Μπατιόν (πρόβλημα στο μηνίσκο), Όστοϊτς, Γιουσούφ, Καϊκούτ (ενοχλήσεις τον προσαγωγό) και τον Εντζεγκέλε που σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από τους «κυανέρυθρους».

Αναλυτικά οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο νεαρός τεχνικός είναι οι εξής: Λόπεζ, Βασιλειάδης, Πούγγουρας, Γιαννούλης, Σιόντης, Μαραγκός, Νάστος, Μαλόν, Γεωργιάδης, Νέτο, Καρακώστας, Άρτσε, Αμπντούν, Μαγιέφσκι, Μελικιώτης, Ναζλίδης, Ξόμπλιος, Κόλα.