ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 640 φορές

Γεωργιάδης: «Έχουμε πρόβλημα αποτελεσματικότητας»

Προβληματισμένος από το γεγονός ότι για ένα ακόμη ματς η ομάδα του είναι καλύτερη, δημιουργεί ευκαιρίες αλλά δεν μπορεί να σκοράρει, ήταν ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Γιώργος Γεωργιάδης στην συνέντευξη Τύπου μετά την λήξη του αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 43χρονος τεχνικός της «Βασίλισσας»:

«Ο Ηρακλής είναι μία πολύ καλή οργανωμένη ομάδα που κλείνει καλά τους χώρους. Παρόλα αυτά εμείς είχαμε πολύ καλή παρουσία. Είχαμε την κατοχή, βγάζαμε επιθετική ορμή στο παιχνίδι μας και χάσαμε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο γκολ.

Δυστυχώς για εμάς ο Χουάντερσον τα έβγαζε όλα. Χάσαμε και το πέναλτι και ο Ηρακλής χωρίς να έχει τελική, με εξαίρεση ένα σουτ που πήγε άουτ, πέτυχε το γκολ από μία στημένη φάση και πήρε τη νίκη.

Είναι φανερό πως έχουμε πρόβλημα αποτελεσματικότητας και αυτό το πληρώνουμε. Ίσως να είναι και θέμα ικανότητας κάποιων παικτών, ίσως και ψυχολογικό από το γεγονός ότι δεν μπορούν να σκοράρουν. 

Νομίζω πως με βάση την εικόνα των δύο ομάδων, δεν αξίζαμε να χάσουμε. Έτσι όμως ήρθαν τα πράγματα. Ο Ηρακλής πλέον έχει το προβάδισμα πρόκρισης, όμως εμείς θα πάμε να τα δώσουμε όλα στο Καυτανζόγλειο».