ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 651 φορές

Παπαδόπουλος: «Κομβικό σημείο το πέναλτι»

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου με τη ΒΕΡΟΙΑ ο προπονητής του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος παραδέχθηκε την ανωτερότητα της «Βασίλισσας» τονίζοντας ότι η καθοριστική φάση του αγώνα ήταν το χαμένο πέναλτι του Ναζλίδη.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Όπως και στο πρωτάθλημα έτσι και σήμερα η ΒΕΡΟΙΑ ήταν καλύτερη από εμάς στο πρώτο ημίχρονο. Είχε την κατοχή της μπάλας, ενώ εμείς δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε καθόλου μπάλα στα πόδια μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο διορθώσαμε κάποια πράγματα. Το πέναλτι και η απόκρουση του Χουάντερσον μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Ηταν θεωρώ η καθοριστική στιγμή του αγώνα. Μετά μίλησε η ψυχή των παικτών μου που μαζί με τη στήριξη του κόσμου, μας έδωσαν τη νίκη και το προβάδισμα πρόκρισης.

Θα πρέπει να πω όμως πως δεν τελείωσε τίποτα. Υπάρχει ένα ακόμα παιχνίδι. Η ΒΕΡΟΙΑ είναι καλή και δουλεμένη ομάδα. Δεν θα είναι εύκολη η ρεβάνς, θέλει μεγάλη προσοχή».

Σε ερώτηση για το τι άλλαξε στο πρώτο ημίχρονο: «Διορθώσαμε αρκετά πράγματα. Δεν ήταν δυνατόν να συνεχίσουμε να παίζουμε μόνο άμυνα. Έπρεπε να βγούμε και στην επίθεση. Αυτό μας βοήθησε πολύ στο να βρούμε ρυθμό».

Για το πόσο βοηθάει ψυχολογικά η νίκη αυτή: «Οι νίκες δίνουν ψυχολογία. Είμαστε καλά. Μας βοηθάνε τα αποτελέσματα. Είμαστε ομάδα πάλι».