ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 835 φορές

Έχασε άλλο ένα... δικό της παιχνίδι η ΒΕΡΟΙΑ!!

Δεν την θέλει ούτε η τύχη! Η ΒΕΡΟΙΑ ήταν σαφώς ανώτερη από τον Ηρακλή στο πρώτο ματς για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, ωστόσο «κατάφερε» να ηττηθεί με 1-0 στο Δημοτικό στάδιο.

Η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη έπαιξε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα στο μισό γήπεδο τον αντίπαλό της, ωστόσο και πάλι παρουσίασε τις γνωστές αδυναμίες στην επιθετική της γραμμή και δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Ναζλίδη στο 62’, το οποίο απέκρουσε ο γκολκίπερ του Ηρακλή και σα να μην έφτανε αυτό, λίγα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους ουσιαστικά επικίνδυνη φάση στο ματς, κατάφεραν να σκοράρουν και να φύγουν με μια ανέλπιστη νίκη από την πρωτεύουσα της Ημαθίας!!

Αγωνιστικά, η ΒΕΡΟΙΑ μπήκε δυνατά στο γήπεδο, με τους παίκτες της να έχουν την κατοχή της μπάλας και να προσπαθούν κυρίως από τις πτέρυγες να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Ηρακλή, που αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο.

Στο 8’ το σουτ του Ναζλίδη από τα όρια της περιοχής έφυγε ψηλά άουτ, ενώ στο 13’ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νέτο πέρασε μόλις άουτ!

Τρία λεπτά αργότερα το σουτ του Καϊκούτ στην κίνηση, από τα δεξιά, έφυγε ψηλά άουτ, ενώ στο 25’ οι Βεροιώτες άγγιξαν το 1-0 όταν ο Αμπντούν βρήκε ωραία τον Μαγιέφσκι στο δεύτερο δοκάρι, με τον Χουάντερσον να αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ την εναέρια προβολή του Πολωνού μέσου της «Βασίλισσας»!

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν τον ρυθμό χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Καν τιμοίρη, με το 0-0 να μένει μέχρι το σφύριγμα της λήξης του πρώτου μέρους.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου συνεχίστηκε ο ίδιος χαμηλός ρυθμός αλλά σταδιακά η «Βασίλισσα» ανέβαζε την απόδοσή της και στο 61’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ναζλίδη από τον Στάμου!

Ωστόσο, οι «κυανέρυθροι» δεν κατάφεραν ούτε και από την άσπρη βούλα να βρουν δίχτυα, αφού ο Χουάντερσον έπεσε στην δεξιά του γωνία και απέκρουσε την εκτέλεση του Ναζλίδη, κρατώντας ανέπαφη την εστία του!!

Στο 67’ ο Μαγιέφσκι λίγο έλλειψε να σκοράρει αλλά το σουτ που επιχείρησε από τα αριστερά πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Χουάντερσον, ενώ στο 73’ ο Ηρακλής στην πρώτη του επικίνδυνη επίσκεψη στα Βεροιώτικα καρέ κατάφερε να ανοίξει το σκορ!! Ήταν ο Ρομάνο που εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά με τον Μπαρτολίνι στο δεύτερο δοκάρι να παίρνει την κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα στο γάμα της εστίας του Καντιμοίρη για το 0-1!

Στα εναπομείναντα λεπτά οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πετύχουν έστω την ισοφάριση και στο 78’ έπειτα από ωραία σέντρα του Νέτο από τα δεξιά, ο Κόλα έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Χουάντερσον!

Τρία λεπτά πριν την συμπλήρωση του 90λέπτου ο Νέτο εκτέλεσε απευθείας το φάουλ από καλό σημείο με τον Χουάντερσον και πάλι να πέφτει στην δεξιά του γωνία και να απομακρύνει την μπάλα, με το 0-0 να μένει μέχρι και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Θάνου από τα Γρεβενά, ο οποίος αδίκησε σε κάποιες περιπτώσεις με τα σφυρίγματά του τη «Βασίλισσα».

ΒΕΡΟΙΑ (Γ. Γεωργιάδης): Καντιμοίρης, Νάστος, Μαραγκός, Όστοϊτς, Νέτο, Σιόντης, Άρτσε, Αμπντούν (61’ Κόλα), Ναζλίδης, Μαγιέφσκι (78’ Μελικιώτης), Καϊκούτ (61’ Γεωργιάδης).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Κυριακίδης (64’ Σαραμαντάς), Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Στάμου (71’ Πουρτουλίδης), Κάσσος, Τσιλιανίδης, Ιντζόγλου, Ρομάνο (89’ Τσότρας), Βέλλιος.