ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 520 φορές

Γεωργιάδης: «Να κρατήσουμε το μηδέν στην έδρα μας»

Ο ποδοσφαιριστής της ΒΕΡΟΙΑΣ Γιώργος Γεωργιάδης μίλησε στον ArenaFM 89.4 για το αυριανό παιχνίδι κυπέλλου με τον Ηρακλή. Έκανε λόγω για βατή κλήρωση και όπως δήλωσε, τους ενδιαφέρει το κύπελλο και θέλουν να φτάσουν ψηλά.

Αναλυτικά:

«Μας ενδιαφέρει το κύπελλο, στο πρωτάθλημα έχουμε… αέρα από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, οπότε μπορούμε να επικεντρωθούμε στο κύπελλο, είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει και θέλουμε να φτάσουμε ψηλά. Η κλήρωση με τον Ηρακλή ήταν βατή, δεν νομίζω ότι έχει μεγάλες διαφορές με την δικιά μας ομάδα και θεωρώ ότι μπορούμε να περάσουμε. Τα παιχνίδια είναι διπλά. Το σημαντικότερο είναι να κρατήσουμε το μηδέν στην έδρα μας. Χρειάζεται συγκέντρωση και πάμε για 1-0, 2-0».

Για τον Απόστολο Βέλλιο: «Είναι σε καλό φεγγάρι αλλά στο προηγούμενο ματς που παίξαμε, δεν κινδυνέψαμε πολύ. Εμείς πάμε για την νίκη».

Για την αδύναμη έδρα της ΒΕΡΟΙΑΣ: «Εντάξει τα εκτός έδρας παιχνίδια μας πάνε καλύτερα αλλά αν δείτε το πρόγραμμα, παίξαμε όλα τα δύσκολα παιχνίδια εντός».

Για το αν άφησε κάτι στη μέση με τον Π.Α.Ο.Κ.: Την πρώτη χρονιά ήμουν καλά και νομίζω ότι όλοι ήταν ευχαριστημένοι. Την δεύτερη χρονιά είχα αυτόν τον τραυματισμό που με άφησε πάρα πολύ πίσω. Έξι μήνες είχα πρόβλημμα που με ταλαιπωρούσε και ουσιαστικά έχασα μια χρονιά. Στην τρίτη χρονιά δεν ήμουν κι εγώ ευχαριστημένος με τον εαυτό μου, ξεκίνησα δυνατά αλλά στην συνέχεια έχασα την θέση μου και ήταν δύσκολα. Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι πολύ μεγάλη ομάδα και οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές».