ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 622 φορές

Με προβλήματα ο Ηρακλής στη Βέροια

Με την τελευταία προπόνηση να πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, ολοκληρώθηκε η σύντομη προετοιμασία του Ηρακλή ενόψει του αυριανού αγώνα (19.30) για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας στη Βέροια, με αντίπαλο την τοπική ομάδα.

Τα προβλήματα δεν λείπουν και πάλι για το Νίκο Παπαδόπουλο, καθώς στην αυριανή αναμέτρηση, εκτός του τραυματία Λάζαρ, του ανέτοιμου Καρασαλίδη (προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα) και του Μπουλούτ που παραμένει εγκλωβισμένος στην Κων/πολη (δε λύθηκε το πρόβλημα με τη βίζα του), δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Πασά που χτύπησε στο ματς με την Καλλονή αλλά και τον Περόνε.

Το μόνο ευχάριστο, είναι η επιστροφή στην αποστολή του Γιώργου Σαραμαντά, έπειτα από την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε αμέσως μετά τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο προπονητής του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, πήρε στην αποστολή 19 παίκτες, οι οποίοι είναι οι εξής: Χουάντερσον, Περνίς, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Τσότρας, Αβραμίδης, Μπαρτολίνι, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ρομάνο, Ζαμπάζης, Κυριακίδης, Στάμου, Λουκίνας, Κάσσος, Τσιλιανίδης, Αμαραντίδης, Βέλλιος.