ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 716 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Με Αμπντούν αλλά χωρίς Εντζεγκέλε στο Κύπελλο

Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την ήττα στα Γιάννινα για την πρεμιέρα του β’ γύρου της Σούπερ Λιγκ, θέλει η «Βασίλισσα του βορρά» κόντρα στον Ηρακλή, στην πρώτη αναμέτρηση για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Τρίτης (05/01, 19:30) στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας.

Οι «κυανέρυθροι» ολοκλήρωσαν την μίνι προετοιμασία τους την Δευτέρα (04/01) και στην συνέχεια ο προπονητής Γιώργος Γεωργιάδης ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία μετέχει μετά από αρκετό καιρό και ο Τζαμέλ Αμπντούν!

Στον αντίποδα, εκτός από τους γνωστούς απόντες Βεργώνη, Μπαλάφα, Καλί και Γιουσούφ, ο 43χρονος τεχνικός δεν υπολογίζει ακόμη στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Γιαννούλη και του Γουίλιαμ Εντζεγκέλε που βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας για να λύσει το συμβόλαιό του.

Αναλυτικά οι 18 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι οι εξής: Καντιμοίρης, Βασιλειάδης, Πούγγουρας, Όστοϊτς, Σιόντης, Νέτο, Νάστος, Άρτσε, Μαραγκός, Μπατιόν, Καρακώστας, Γεωργιάδης, Μαγιέφσκι, Μεληκιώτης, Αμπντούν, Ξόμπλιος, Κόλα, Καϊκούτ, Ναζλίδης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Θάνος από τα Γρεβενά, με βοηθούς τους Ποντίκη (Πρέβεζας) και Κουρέντα (Τρικάλων). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Πουλημάς (Κέρκυρας).