ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 589 φορές

Μόνο μεμονωμένοι φίλαθλοι του Ηρακλή στη Βέροια

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ηρακλής ενημέρωσε τους οπαδούς της ομάδας, για το τι ισχύει αναφορικά με το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τη ΒΕΡΟΙΑ, για το θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Ηρακλής:

Έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής στη Μίκρα, το επίσημο έγγραφο, όσον αφορά τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου στη Βέροια με αντίπαλο την τοπική ομάδα και την παρουσία των οπαδών της ομάδας μας στο γήπεδο.

Αυτό το οποίο αποφασίστηκε, είναι πως οι φίλαθλοι του Ηρακλή που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση θα προσέρχονται μεμονωμένα και όχι οργανωμένα, και θα καταλάβουν θέση στις κερκίδες της Θύρας 5 (πέταλο 776 θέσεων), αφού προηγουμένως προμηθευτούν το εισιτήριό τους από το αντίστοιχο εκδοτήριο της Θύρας 5, καθώς και 2 εκδοτήρια έξω απ' τη Θύρα 6 (η οποία για λόγους ασφαλείας θα παραμείνει κλειστή).

Σημειώνεται ότι η είσοδος για τους οπαδούς του Ηρακλή θα πραγματοποιείται μόνο από τη Θύρα 5.

Για την ασφαλέστερη διεξαγωγή του αγώνα, αποφασίστηκε να ληφθούν και επιπλέον μέτρα, τα οποία είναι τα εξής:

-Θα παραμείνουν κενές, ως ζώνες ασφαλείας, 600 θέσεις στην κερκίδα της Θύρας 6, προς την πλευρά της Θύρας 5, όπως επίσης και 100 θέσεις στην κερκίδα της Θύρας 4, προς την πλευρά της Θύρας 5, λόγω της μικρής απόστασης φιλάθλων των διαγωνιζόμενων ομάδων.