ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 738 φορές

Η… ακτινογραφία των παικτών της «Βασίλισσας»

Το τιμ της «ΚΕΡΚΙΔΑΣ» ακτινογραφεί την απόδοση των ποδοσφαιριστών της ΒΕΡΟΙΑΣ, στην εκτός έδρας ήττα με 2-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΛΟΠΕΖ: Πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις και μάλιστα έκανε την απόκρουση της αγωνιστικής στο 64ο λεπτό σε κεφαλιά του Μανιά. Δεν φέρει ευθύνη στα γκολ που δέχτηκε καθώς προδόθηκε και τις δύο φορές από την άμυνα του.

ΜΑΛΟΝ: Αμυντικά δεν δέχτηκε ιδιαίτερη πίεση και γι’ αυτό βρήκε χώρο για να προωθηθεί. Προσπάθησε να δώσει λύσεις επιθετικά και είχε αρκετά καλή συνεργασία με τον Γεωργιάδη από την δεξιά πλευρά.

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ: Δεν κατάφερε να πιάσει την απόδοση που είχε σε προηγούμενα παιχνίδια με αποτέλεσμα να μην βοηθήσει την ομάδα του όσο θα μπορούσε. Δέχτηκε σωστά την κόκκινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο, ενώ στο επόμενο λεπτό ήρθε και το δεύτερο γκολ του ΠΑΣ.

ΠΟΥΓΓΟΥΡΑΣ: Φέρει ευθύνη στην φάση του πρώτου γκολ καθώς ήταν εκτός θέσης. Έχασε πολλές μονομαχίες ενώ είχε αρκετές λάθος τοποθετήσεις και μεταβιβάσεις.

ΟΣΤΟΪΤΣ: Έχει και αυτός μερίδιο ευθύνης στο γκολ καθώς δεν μάρκαρε σωστά τον Μανιά. Προσπάθησε να βγαίνει πρώτος στη μπάλα και να βοηθήσει στην οργάνωση, αλλά σε γενικές γραμμές δεν τα κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο.

ΜΠΑΤΙΟΝ: Δεν είχε γρήγορες κινήσεις στον χώρο της μεσαίες γραμμής με αποτέλεσμα να μην δίνει τις απαραίτητες βοήθειες ανασταλτικά. Δεν μάρκαρε σωστά και φέρει ευθύνη στο δεύτερο γκολ.

ΑΡΤΣΕ: Είχε περισσότερο οργανωτικό ρόλο στο παιχνίδι. Κυκλοφόρησε αρκετά καλά τη μπάλα στο κέντρο αλλά οι τελικές του προσπάθειες δεν είχαν ουσία.

ΝΑΖΛΙΔΗΣ: Είχε 2-3 καλές στιγμές αλλά είτε από ατυχία, είτε από αστοχία, δεν κατάφερε να σκοράρει. Σίγουρα του λείπει το καθαρό μυαλό στα τελειώματα των φάσεων.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Βοήθησε αρκετά, ιδιαίτερα στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, με τις απειλητικές σέντρες που επιχείρησε. Όσο περνούσε όμως ο χρόνος έριχνε την απόδοσή του με αποτέλεσμα να μην κάνει κάτι το ουσιαστικό στην επανάληψη.

ΜΑΓΙΕΦΣΚΙ: Προσπάθησε να γίνει απειλητικός για την αντίπαλη περιοχή έχοντας ένα πολύ καλό σουτ στο πρώτο μέρος που πέρασε σύρριζα άουτ και μια μεγάλη ευκαιρία στη δεύτερο ημίχρονο όπου δεν έπιασε καλά το σουτ από πολύ καλή θέση, χάνοντας σίγουρο γκολ. Αν ήταν πιο συγκεντρωμένος και εύστοχος θα μπορούσε να βάλει ξανά στο παιχνίδι την ομάδα του.

ΚΟΛΑ: Έδωσε πολλές μονομαχίες στο ψηλό παιχνίδι αλλά δεν ήταν το ίδιο καλός με τη μπάλα κάτω. Βγήκε εκτός περιοχής για να πάρει μπάλες αλλά δεν κατάφερε να φανεί απειλητικός στην αντίπαλη περιοχή.

ΚΑΪΚΟΥΤ: Παρότι μπήκε σαν αλλαγή για να βοηθήσει στην επίθεση δεν μπόρεσε να κάνει κάτι το ουσιαστικό. Έχανε πολύ εύκολα την μπάλα από τους αντιπάλους του.

ΜΕΛΙΚΙΩΤΗΣ: Πρώτη εμφάνιση για το νεαρό επιθετικό της ΒΕΡΟΙΑΣ. Αγωνίστηκε για λίγα λεπτά χωρίς να προλάβει να φανεί ιδιαίτερα.

ΣΙΟΝΤΗΣ: Μπήκε μετά το 2-0 για να κρατήσει μπάλα στο κέντρο και να βοηθήσει ώστε να μην δεχθεί άλλο τέρμα η ομάδα του.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Παντσερίδης