ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 776 φορές

Ποδαρικό με το... αριστερό για τη ΒΕΡΟΙΑ και ήττα 2-0 στα Γιάννινα

Ποδαρικό με το… αριστερό έκανε η ΒΕΡΟΙΑ στο 2016, γνωρίζοντας την πρώτη της φετινή εκτός έδρας ήττα με 2-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα του β’ γύρου της Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη δεν ήταν κακή αλλά παρουσίασε αρκετά αμυντικά κενά από τα οποία προήλθαν και τα δύο τέρματα που δέχθηκε, ενώ επιθετικά είχε 3-4 ευκαιρίες με τους παίκτες της ομως να μη μπορούν να τις εκμεταλλευθούν.

Αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη τους επίσκεψη στα Βεροιώτικα καρέ. Ηταν το 10ο λεπτό όταν ο Τσουκαλάς πραγματοποίησε την κάθετη μπαλιά στον Μανιά και αυτός με τον Πούγγουρα εξουδετερωμένο δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει με σουτ το σκορ γράφοντας το 1-0 για τον ΠΑΣ.

Οι «κυανέρυθροι» από εκεί και πέρα ανέβασαν την απόδοσή τους και είχαν τρεις πολύ καλές στιγμές για να φτάσουν στην ισοφάριση, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Στο 13’ ο Ναζλίδης μετά από κόρνερ του Γεωργιάδη, πήδηξε μόνος του στην καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του ΠΑΣ, στο 18’ ο Βελλίδης μπλόκαρε το σουτ του Ναζλίδη, ενώ στο 35’ ο Μαγιέφσκι μετά από γύρισμα του Γιαννούλη από αριστερά, έπιασε το σουτ στην κίνηση αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ!

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους είχαν μία καλή στιγμή στο 28’ όταν ο Μανιάς έπιασε σουτ-κεραυνό αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ!

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με το τσουχτερό κρύο να επηρεάζει τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών.

Μετά το 60’ οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και στο 61’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ακόστα, ο Τζημόπουλος έπιασε την κεφαλιά ανενόχλητος αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ!

Στο 63’ νέα ευκαιρία για τον ΠΑΣ όταν ο Λόπεζ απέκρουσε σωτήρια το τετ α τετ του Μανιά, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Ισπανός πορτιέρο της «Βασίλισσας» έκανε τεράστια επέμβαση σε κεφαλιά του Μανιά εξ επαφής!

Στο 67’ ο Λόπεζ είπε και πάλι «όχι» στον υψηλόσωμο επιθετικό των γηπεδούχων αποκρούοντας το σουτ του σε κόρνερ!

Η απάντηση των «κυανέρυθρων» ήρθε στο 69’ όταν ο Κόλα σούταρε από το ύψος του πέναλτι, ο Βελλίδης απέκρουσε εντυπωσιακά και στη συνέχεια της φάσης ο Μαγέφσκι δεν μπόρεσε εξ’ επαφής να σκοράρει χαραμίζοντας μία μοναδική ευκαιρία για τη «Βασίλισσα»!

Στο 81’ νέα μεγάλη στιγμή για τη ΒΕΡΟΙΑ όταν ο Ναζλίδης σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα κόντραρε στον Κόλα και πέρασε άουτ!

Ένα λεπτό αργότερα οι «κυανέρυθροι» έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γιαννούλη, ο οποίος δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα καθώς ο διαιτητής θεώρησε ότι βρήκε τη μπάλα με το χέρι!

Στο 84’ η σεμνή τελετή έλαβε τέλος! Ο Ακόστα εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά και ο Τζημόπουλος με κεφαλιά, μέσα από την περιοχή έγραψε το 2-0 για τον ΠΑΣ που ήταν και το τελικό σκορ!

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Γιάκος (71’ Μπέριος), Μανιάς, Γαρουφαλιάς, Ακόστα (87’ Ναδάλες), Τσουκαλάς, Στροούνα, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Ηλιάδης (72’ Λίλα), Καρανίκας.

ΒΕΡΟΙΑ (Γιώργος Γεωργιάδης): Λόπεζ, Μαλόν (70’ Καϊκούτ), Πούγγουρας, Όστοϊτς, Γιαννούλης, Μπατιόν, Άρτσε, Γεωργιάδης, Ναζλίδης, Μαγιέφσκι (80’ Μελικιώτης), Κόλα (87’ Σιόντης).