ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 700 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Λύθηκε το συμβόλαιο του Ιμπραϊμ

Από την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώθηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αμπντισαλάμ Ιμπραϊμ. Ο αφρικανός μέσος δεν επιθυμούσε να παραμείνει στην ομάδα και έτσι έλυσε το συμβόλαιό του, με τους «κυανέρυθρους» να του εύχονται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Κατά τα λοιπά, συνεχίστηκε η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (02/01) με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις κατοχής μπάλας και ασκήσεις τακτικής.

Ατομικά γυμνάστηκαν και πάλι οι Καλί, Μπαλάφας και Βεργώνης, ενώ το πρόγραμμα αποθεραπείας του στο γυμναστήριο συνέχισε ο Γιουσούφ. Οι τέσσερις προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζονται φυσικά από τον Γιώργο Γεωργιάδη για το ματς των Ιωαννίνων, κάτι που ισχύει και για τον τιμωρημένο Εντζεγκέλε.

Να σημειωθεί ότι σήμερα αναμένεται τελικά η επιστροφή από τη Βραζιλία του Ντάρσι Νέτο, ο οποίος δύσκολα πάντως θα προλάβει το ματς με τον ΠΑΣ.

Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται αύριο Πέμπτη με πρωινή προπόνηση (11:00) στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις Ταγαροχωρίου.