ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1041 φορές

Αλλαγή δεδομένων στη ΒΕΡΟΙΑ - Μένει ο Αμπντούν!

ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΤΖΕΓΚΕΛΕ ΚΑΙ ΚΑΪΚΟΥΤ - ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΚΟΡΟΒΕΣΗ

Ενώ όλα έδειχναν ότι ο Τζαμέλ Αμπντούν θα αποτελέσει πολύ σύντομα παρελθόν από τη «Βασίλισσα του βορρά», σήμερα είχαμε αλλαγή δεδομένων στην περίπτωσή του!

Σύμφωνα λοιπόν με νεότερες πληροφορίες, ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός θα παραμείνει στην ομάδα τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, αφού δεν δείχνει διατεθειμένος να λύσει αυτή τη στιγμή το συμβόλαιό του με τη Βεροιώτικη ΠΑΕ.

Έτσι, αν δεν αλλάξει κάτι, θα συνεχίσει να φοράει τα κυανέρυθρα μέχρι το τέλος της σεζόν, με την ελπίδα να δείξει έστω και τώρα τον πραγματικό του εαυτό και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Από εκεί και πέρα, όπως αναφέραμε και σε χθεσινό μας ρεπορτάζ, ο Αμπντισαλάμ Ιμπραϊμ αναμένεται να λύσει μέσα στα επόμενα 24ωρα το συμβόλαιό του με τη «Βασίλισσα», ενώ την πρόθεση να αποχωρήσει εξέφρασε και ο Γουίλιαμ Εντζεγκέλε, ο οποίος τον τελευταίο καιρό δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές του προπονητή του!

Τέλος, σενάρια από την Κέρκυρα κάνουν λόγο για πιθανή επιστροφή του Σάσα Καϊκούτ στο νησί των Φαιάκων, ωστόσο ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες με τον Βόσνιο επιθετικό να παραμένει (εκτός απροόπτου) στη ΒΕΡΟΙΑ.

Όσον αφορά τις προσθήκες, μετά και την διαφαινόμενη παραμονή του Αμπντούν, θα αποκτηθούν σίγουρα 3 ποδοσφαιριστές από τους οποίους ο ένας θα είναι με τη μορφή δανεισμού. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αυτός θα είναι ο 24χρονος αριστερός μπακ-χαφ του Π.Α.Ο.Κ., Νίκος Κοροβέσης.