ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 796 φορές

Οδεύει προς Αλγερία ο Αμπντούν, λύνει και ο Ιμπραϊμ

Μπορεί τις τελευταίες μέρες να ενσωματώθηκε και πάλι στις προπονήσεις της ΒΕΡΟΙΑΣ, ωστόσο είναι πολύ πιθανό πως ο Τζαμέλ Αμπντούν δεν θα συνεχίσει να φοράει τα «κυανέρυθρα».

Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός, που αποκτήθηκε με… τυμπανοκρουσίες το καλοκαίρι από τη «Βασίλισσα», δεν κατάφερε να δικαιώσει την διοίκηση της ομάδας που δαπάνησε ένα σοβαρό χρηματικό ποσό για να τον φέρει στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, ενώ δεν ήταν και λίγα τα κρούσματα απειθαρχίας στα οποία υπέπεσε.

Έτσι, η λύση του συμβολαίου του μοιάζει μονόδρομος, με τα ρεπορτάζ που είδαν τις τελευταίες μέρες το φως της δημοσιότητας να τον θέλουν να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ηρακλή αλλά και του Π.Α.Ο.Κ.!

Ωστόσο, σημερινά δημοσιεύματα από ΜΜΕ της Αλγερίας θέλουν τον 29χρονο ποδοσφαιριστή να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής στην πατρίδα του για να αγωνιστεί με τα χρώματα της πρωτοπόρου της βαθμολογίας USM Αλζέρ, η οποία δείχνει ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Από εκεί και πέρα, ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε το καλοκαίρι για να κάνει την διαφορά, βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου. Ο λόγος για τον Αμπντισαλάμ Ιμπραϊμ, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα και το πιθανότερο είναι μέσα στα επόμενα 24ωρα να λύσει το συμβόλαιό του με τους «κυανέρυθρους».

Τους δύο προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν και 1-2 ακόμη στην έξοδο, την ίδια ώρα που αναμένεται να αποκτηθούν 4 έως 5 παίκτες στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με τους διοικούντες της «Βασίλισσας» να έχουν εντοπίσει ήδη τους στόχους και να ξεκινούν σύντομα τις διαπραγματεύσεις μαζί τους.