ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 992 φορές

Συνάντηση… από τα παλιά!

Δύο παλιοί γνώριμοι είχαν την ευκαιρία να τα πούνε από κοντά στον σημερινό αγώνα των ομάδων Κ20 μεταξύ ΒΕΡΟΙΑΣ και Ολυμπιακού, που διεξήχθη στο γήπεδο των Παλατιτσίων.

Ο πρώην επιθετικός της «Βασίλισσας» Θωμάς Τρούπκος συναντήθηκε με τον άλλοτε συμπαίκτη του στους «κυανέρυθρους» (1996-1997) και νυν γενικό αρχηγό της ομάδας νέων του Ολυμπιακού, Τάσο Μητρόπουλο, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή των «ερυθρόλευκων» και φυσικά της Εθνικής ομάδας.

Οι δυο τους είχαν να θυμηθούν πολλά από το παρελθόν, αφού ο «Ράμπο» τίμησε την φανέλα της ΒΕΡΟΙΑΣ για 1,5 χρόνο, ενώ ο «φονιάς» αγωνίστηκε για περίπου 6 χρόνια στη «Βασίλισσα», αποτελώντας έναν από τους κορυφαίους σκόρερ της.

Ο Μητρόπουλος, εκτός από την ομάδα αγάπησε ιδιαίτερα και την πόλη της Βέροιας, στην οποία έμενε με την τότε σύντροφό του, γνωστή ηθοποιό, Έλενα Ναθαναήλ, ενώ είχε σαν στέκι του το εστιατόριο «Γιαζέ στην πέτρα» του αειμνήστου Ηρακλή Τζελίνη.

Στην φωτογραφία, εκτός από τους δύο πρώην ποδοσφαιριστές, διακρίνονται ο πρώην γενικός αρχηγός της «Βασίλισσας» Στέργιος Διαμάντης (δεξιά) και ο φίλαθλος της ομάδας Γιάννης Βράνας.