ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1047 φορές

Ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό η Κ20 της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ

Με ήττα ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της για το 2015 η ομάδα Κ20 της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ.

Το σύνολο του Τόλη Τερζή δεν τα κατάφερε απέναντι στον περσινό πρωταθλητή Ολυμπιακό, από τον οποίο ηττήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (22/12) με 4-0 στα Παλατίτσια, σε εξ' αναβολής αγώνα της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League K20. 

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 24’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ανδρούτσου, ενώ διπλασίασε τα τέρματά του στο 39’ με σουτ του Λάτσι. 

Στην επανάληψη οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν δύο ακόμη τέρματα, στο 51’ με πλασέ του Ανδρούτσου και στο 88’ με κεφαλιά του Λάμπρου. 

Στο φινάλε του αγώνα οι Βεροιώτες θα μπορούσαν να πετύχουν το γκολ της τιμής αλλά το απ’ ευθείας φάουλ του Παπαγεωργίου κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του Ολυμπιακού.

ΒΕΡΟΙΑ: Βασιλειάδης, Τούφας, Δημητριάδης, Ράδης, Γιαννόπουλος, Παπαγεωργίου, Τσιούχας, Παπουτσίδης (80’ Δόρης), Παπαδόπουλος, Ξόμπλιος (75’ Τσιότρας), Λαζόπουλος (60’ Ιακωβίδης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κατσιμήτρος, Σάλιακας (79' Λάμπρου), Νικολάου (71' Τσιλίκης), Τόλι, Βατουσιάδης, Πλέγας, Ρέτσος, Μανθάτης, Τζουμάκης (61' Φουάσης), Ανδρούτσος, Λάτσι.

Κώστας Βύζας