ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1341 φορές

«Βγάζει μάτια» στην Football League o Δημήτρης Μάνος!

Το περασμένο καλοκαίρι η «Βασίλισσα του βορρά» έχοντας παραμείνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην Σούπερ Λίγκα, αποφάσισε να ενισχυθεί σημαντικά αποκτώντας πολλούς ικανούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο νέος προπονητής Γιώργος Γεωργιάδης να έχει πολλές επιλογές, κυρίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, με αποτέλεσμα κάποιοι νεαροί και ταλαντούχοι παίκτες να δοθούν δανεικοί ώστε να μπορέσουν να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο πολλά υποσχόμενος επιθετικός Δημήτρης Μάνος, ο οποίος «μετακόμισε» για έναν χρόνο στο Ηράκλειο της Κρήτης για να αγωνιστεί με την φανέλα του Εργοτέλη.

Ο 21χρονος φορ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με αποτέλεσμα να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του, ο οποίος του εμπιστεύεται πλέον φανέλα βασικού.

Μάλιστα, ο Μάνος έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να βρει δίχτυα πέντε φόρες στο πρωτάθλημα της Football league και μία στο Κύπελλο Ελλάδος, ενώ έχει μοιράσει και 3 ασίστ (2 στο πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο).

Αποκορύφωμα το χθεσινό όμορφο τέρμα που πέτυχε στην έδρα της Κέρκυρας, όπου εκτός από το γκολ που σημείωσε ήταν και ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης βοηθώντας την ομάδα του να αποδράσει με το πολύτιμο διπλό από το νησί τον Φαιάκων!

Να σημειώσουμε ότι ο Ημαθιώτης επιθετικός, το διάστημα που βρίσκεται στον Εργοτέλη έχει κληθεί μία φορά από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Μιχάλη Ιορδανίδη στην Εθνική ομάδα των Ελπίδων για την αναμέτρηση με την αντίστοιχη του Λιχνενστάιν, στην πρεμιέρα της Εθνικής μας στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2015-2017.

Επίσης κλήθηκε από το νέο ομοσπονδιακό τεχνικό Αντώνη Νικοπολίδη για την αναμέτρηση με την Εθνική Ελπίδων της Πορτογαλίας.

Κώστας Βύζας