ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 659 φορές

Ναζλίδης: «Ακόμα καλύτερα στον δεύτερο γύρο»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Θωμάς Ναζλίδης. Ο ποδοσφαιριστής της ΒΕΡΟΙΑΣ μίλησε για την πρώτη εντός έδρας νίκη της ομάδας του φέτος, καθώς και για το τι μπορεί να ελπίζει η «Βασίλισσα» στη συνέχεια.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, είπε: Η ομάδα κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε και να πάρει την πρώτη της εντός έδρας νίκη, ελπίζω να πράγματα να είναι ακόμα καλύτερα στο δεύτερο γύρο.

Για το γεγονός πως χρειάστηκε να περάσουν πολλά παιχνίδια για να πάρει την πρώτη νίκη στην έδρα της η ΒΕΡΟΙΑ: Δεν πιστεύω πως στα περισσότερα παιχνίδια η ομάδα δεν άξιζε τη νίκη, απλά κάποιες συγκυρίες δεν μας επέτρεψαν να πανηγυρίσουμε νωρίτερα το τρίποντο. «Κάλλιο αργά παρά ποτέ».

Για το αν είναι ευχαριστημένοι με 18 βαθμούς στον πρώτο γύρο: Σίγουρα είναι μια θετική συγκομιδή, όμως θεωρώ πως η ομάδα θα μπορούσε να κατακτήσει και άλλους βαθμούς. Δεν είναι αρνητική η συγκομιδή.

Για το γεγονός πως κάποιοι πίστευαν, βάσει του υλικού, πως θα είχαν ακόμα καλύτερη συγκομιδή: Είχαμε καλό υλικό, όμως η αλήθεια είναι πως η ομάδα ήταν καινούργια. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος, που δεν φτάσαμε πιο ψηλά.

Για το γεγονός πως ο Γιώργος Γεωργιάδης, επιβράβευσε την προσπάθειά του: Σίγουρα αυτό είναι κάτι που με κάνει χαρούμενο. Προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα μου καθημερινά και είμαι πολύ χαρούμενος που τα καταφέρνω.

Για το αν «ξεκαθαρίζει» λίγο η κατάσταση ενόψει του δεύτερου γύρου: Πλέον όλοι στην ομάδα έχουν καταλάβει το ρόλο τους. Ο προπονητής έχει διαπιστώσει, το τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας στον αγωνιστικό χώρο.

Για το αν υπάρχει το περιθώριο να βρίσκονται κοντά στην πεντάδα: Η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. Μας έλειπε μόνο η ομοιογένεια και πλέον και αυτό το έχουμε. Σε συνδυασμό με το ότι δε βλέπω κάποια ομάδα του πρωταθλήματος να είναι σταθερά καλή, δεν βρίσκω τον λόγο να μην κοιτάμε τόσο ψηλά.

Για το αν είναι ένα στοίχημα για αυτόν η φετινή σεζόν: Στην περσινή σεζόν υπήρχαν κάποια πράγματα που με πήγαν πίσω… Φέτος ήθελα να δείξω πως είμαι σε καλή κατάσταση.