ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1444 φορές

Αιχμηρή ανακοίνωση του Σ.Φ. ΒΕΡΟΙΑΣ «Queen’s Boyz»

Από τον Σύνδεσμο Φίλων ΒΕΡΟΙΑΣ «Queen’sBoyz» ανακοινώθηκαν τα εξής:

Σε αυτά τα χρόνια που ασχολούμαστε πιο ενεργά με τις ομάδες της πόλης μας, έχουμε ακούσει και έχουμε δει τόσα. Το σίγουρο είναι όμως πως όσοι μας γνωρίζουν, ξέρουν και τι ρόλο… βαράμε!

Είναι αυτονόητο για εμάς πως οι Βεροιώτες πρέπει να στηρίζουν τη ΒΕΡΟΙΑ και τις ομάδες της! Όχι πρώτα το ΠΟΚ και μετά τη ΒΕΡΟΙΑ! ΜΟΝΟ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ!! Και επειδή τόσα χρόνια μεγαλώσαμε και εμείς και οι πατεράδες μας με την καραμέλα ότι τον κόσμο τον έδιωξε η ίδια η ομάδα, οι πρόεδροι, οι οργανωμένοι, αυτό το πράγμα πρέπει να τελειώσει!

Ο οπαδός είναι οπαδός και στα εύκολα και στα δύσκολα! Όποιος είναι ΒΕΡΟΙΑ μένει δίπλα στην ομάδα, όποιος είναι πανηγυρτζής, δημοσιοσχεσίτης και συμφεροντολόγος τη θυμάται όταν τον βολεύει!

Για να το εξηγήσουμε και να μην παρεξηγηθούμε, χίλιες φορές θα προτιμούσαμε να βλέπουμε την ομάδα μας να παίζει άλλα πέντε χρόνια με την κάθε… Κρανούλα και να τρώμε πέτρες στα χωριά, από το να τη δούμε να ανεβαίνει ξαφνικά στην Super League και να γεμίζουν οι κερκίδες από άτομα που δεν την πονάνε! Όσοι την πονάνε ήταν εκεί στη Β’ Εθνική, ήταν εκεί στη Γ’ Εθνική και είναι εκεί κάθε Κυριακή φέτος.

Στο φινάλε, είμαστε όσοι είμαστε και δεν ντρεπόμαστε για το ποίοι είμαστε! Βέβαια υπάρχουν και οι άλλοι, που τους παρακαλάμε για να κλείσει το πούλμαν και να βγουν οι εκδρομές. Αυτοί λοιπόν, ας το σκεφτούν καλά από του χρόνου όταν θα έρχονται και θα το παίζουν μούρες και παλιοί και φυσικά δεν μιλάμε για τους πιτσιρικάδες.

Αυτά που ξέρατε τελείωσαν! Ονειρευόμαστε και εμείς, όπως όλοι, το γήπεδο γεμάτο όπως το ‘80 και το ’90. Θέλουμε να ξαναζήσουμε εποχές ανάλογες με αυτές που μας έκαναν να ασχοληθούμε με τη ΒΕΡΟΙΑ. Από το να βλέπουμε όμως κόκκινες, πράσινες, κίτρινες φανέλες και άτομα που δεν γνωρίζουν ούτε στίχο από τον ύμνο της ομάδας μας, προτιμάμε να είμαστε 500 άτομα μαζί με τους παππούδες και να μην γινόμαστε κακοί με κανέναν!

Εδώ θα μπορούσε βέβαια να ανοίξει και μία μεγάλη κουβέντα για τους οπαδούς, αλλά επειδή στη ΒΕΡΟΙΑ αυτή τη λέξη το 90% των ατόμων που ασχολούνται, είτε την χρησιμοποιεί χωρίς να γνωρίζει, είτε την συνδέει αποκλειστικά με το ΠΟΚ, θα το αφήσουμε στην άκρη και δεν θα το πάμε παρακάτω. Όσοι θέλουν το ψάχνουν και είναι μαζί μας. Και εμείς έτσι μεγαλώσαμε και εμείς έτσι μάθαμε.

Όσον αφορά καθαρά εμάς, ξέρουμε πως δεν έχουμε προσφέρει όσα θα μπορούσαμε μέχρι σήμερα να δώσουμε. Όμως αυτοί είμαστε και είμαστε σε θέση να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας και τα σωστά μας! Κι αν θέλουν να μας θεωρούν αμελητέα ποσότητα, ας το νομίζουν... Εμείς ξέρουμε, εμείς τα έχουμε ζήσει!

ΥΓ 1: Κοσμά, αδερφέ μας, ποτέ δεν σε ξεχάσαμε! Είσαι ακόμα εδώ, μαζί μας!

ΥΓ 2: Επειδή "καλοθελητές" υπάρχουν πάντα και παντού, ξεκαθαρίζουμε από τώρα. Το κείμενο γράφτηκε από μέλη του Σ.Φ.ΒΕΡΟΙΑΣ QUEEN`S BOYZ`