ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 842 φορές

Επιτέλους νίκη για τη «Βασίλισσα», 1-0 τον Αστέρα!

Έπρεπε να φτάσουμε στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου για να καταφέρει η ΒΕΡΟΙΑ να πανηγυρίσει μία νίκη στο γήπεδό της!

Η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη, παρουσιάζοντας το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, επιβλήθηκε δίκαια με 1-0 του «ευρωπαίου» Αστέρα Τρίπολης με τέρμα που πέτυχε στο 23ο λεπτό ο Ρότζερς Κόλα.

Το ματς ξεκίνησε χωρίς φάσεις αλλά μετά το 10λεπτο οι Βεροιώτες ανέβασαν στροφές και πίεσαν την εστία του Αστέρα.

Στο 16’ μάλιστα είχαν την πρώτη ευκαιρία, όταν ο Άρτσε σούταρε μέσα από την περιοχή, ο Μπαντής απέκρουσε προσωρινά, η μπάλα κατέληξε στον Μαγιέφσκι που σούταρε δυνατά αλλά η μπάλα ενώ κατευθυνόταν προς την εστία, χτύπησε την τελευταία στιγμή στα πόδια του Κόλα και έφυγε άουτ!

Τέσσερα λεπτά αργότερα νέα μεγάλη ευκαιρία για τη ΒΕΡΟΙΑ, με τον Γεωργιάδη να κλέβει τη μπάλα από τον Σανκαρέ και να πλασάρει τον Μπαντή, ο οποίος απόκρουσε με το πόδι και την έστειλε στο αριστερό κάθετο δοκάρι!!

Οι προσπάθειες των γηπεδούχων καρποφόρησαν τελικά στο 23’ όταν ο Μαλόν έβγαλε τη σέντρα από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, ο Μαγέφσκι έκανε την σέντρα-σουτ και ο Κόλα ολομόναχος από κοντά έγραψε το 1-0!

Ο Αστέρας στην συνέχεια ισορρόπησε το παιχνίδι αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάποια μεγάλη ευκαιρία, με εξαίρεση ένα σουτ του Γιάννου στο 38’ που έφυγε λίγο άουτ.

Ένα λεπτό αργότερα η ΒΕΡΟΙΑ προσπάθησε να απαντήσει με τον Γεωργιάδη να μπαίνει επικίνδυνα από δεξιά αλλά να ανακόπτεται την τελευταία στιγμή από τον Σανκαρέ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν για την ισοφάριση και στο 52’ να απειλούν με ωραία μακρινή εκτέλεση φάουλ του Φερνάντες, την οποία ο Λόπεζ έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

Στην συνέχεια οι Βεροιώτες ισορρόπησαν τον ρυθμό και για ένα 20λεπτο δεν υπήρξε κάποια ιδιαίτερη φάση μπροστά στις δύο εστίες, με τους παίκτες των δύο ομάδων να τα χαλάνε στην τελική τους προσπάθεια.

Στο τελευταίο τέταρτο το ματς απέκτησε και πάλι καλό ρυθμό και στο 76’ ο νεοεισελθών Σιόντης είχε μια καλή κεφαλιά που πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 79’ ο Άρτσε από πολύ καλή θέση σούταρε λίγο έξω, με τους Βεροιώτες να ζητούν πέναλτι πριν το σουτ όταν ο Ναζλίδης είχε πέσει από μαρκάρισμα του Σανκαρέ στην περιοχή, αλλά ο Τριτσώνης υπέδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι!

Οι «κυανέρυθροι», παρότι ήταν μπροστά στο σκορ συνέχισαν να πιέζουν και στο 83’ ο Μπαντής έδιωξε με υπερένταση την σέντρα-σουτ του Γιαννούλη, ενω στο 86’ ο Ναζλίδης μπήκε επικίνδυνα στην περιοχή αλλά η μπαλιά του προς τον Γεωργιάδη δεν ήταν η καλύτερη.

Στα τελευταία λεπτά οι Βεροιώτες κράτησαν εύκολα το υπέρ τους 1-0 και με το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Τριτσώνη πανηγύρισαν την σπουδαία νίκη μαζί με τους φιλάθλους τους!

ΒΕΡΟΙΑ (Γεωργιάδης): Λόπεζ, Μαλόν, Πούγγουρας, Όστοϊτς, Γιαννούλης, Άρτσε, Μπατιόν, Γεωργιάδης (87’ Νάστος), Ναζλίδης, Μαγέφσκι (75’ Σιόντης), Κόλα (90’+ Καϊκούτ).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. (Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Σανκαρέ, Γκόιαν, Κ. Γιαννούλης, Κουρμπέλης (64’ Φούντας), Ιγκλέσιας (88’ Δημούτσος), Φερνάντες (78’ Χαμντανί), Μάσα, Γιάννου, Παπαδόπουλος.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 19/12…